אישום: הפרטים המלאים על שלושת החשודים שהציתו דלת על רקע סכסוך רומנטי בהם עורכת דין מרחובות
לפני זמן קצר הגישה הפרקליטות כתב אישום אל בית משפט המחוזי נגד שלושת החשודים שהציתו דלת בבנין מגורים על רקע סכסוך רומנטי. החשודים- עורכת דין רחובותית בת 31, ידיד שלה תושב רמלה (42) והאקסית המתלוננת שהפכה לנאשמת אשר ביקשה את עזרתם, תושבת אשדוד בת 20. מכתב האישום עולה כי הצעירה ניהלה מערכת יחסים במשך חודש וחצי, כשלושה שבועות לאחר פרידתם. בתאריך 12.12.2020 בשעה 15:50, התקשרה החברה לשעבר אל המשטרה בעודה ביער בית שמש והתלוננה כי בן הזוג לשעבר מטריד אותה באמצעות הטלפון לכאורה וכי פרסם בקבוצת ווטסאפ את תמונתה במגבת עם מספר הטלפון שלה והזמנה לקיים יחסי מין. החברה לשעבר פנתה במקביל לקבלת יעוץ ונפגשה עם עורכת הדין ועם ידיד שהגיע עמכ למפגש. השלושה נכנסו לרכב ובמהלך הנסיעה התקשרה עורכת הדין אל בן הזוג לשעבר וביקשה ממנו לחדול מלהטריד את חברתו לשעבר. בהמשך קשרו הנאשמים קשר להצית את ביתו של החבר לשעבר שמטריד לכאורה. לצורך מימוש הרעיון, הגיעו שלושה לתחנת הדלק סונול של כביש 40, הצטיידו בבקבוק פלסטיק, מילאו אותו בדלק ונסעו לכיוון ביתו של המתלונן שברחוב הרצל 203.

בשעה 17:30 לערך הגיעו הנאשמים אל הבית המדובר כשבתיקה של עורכת בדין הבקבוק עם הדלק שהכינו מראש. באותם רגעים אחד הנאשמים הקישו בדלת ביתו אך הוא סרב לפתוח להם, אחת מהן אמרה לו בתגובה כי היא מאחלת לו שיישרף, באותו הרגע הציתו הנאשמים את את הדלת תוך שאחד מהם שופך את הדלק. הדלת כאמור הוצתה ופח שהיה בסמוך לדלת ניזוק גם הוא. השלושה כאמור מואשמים בהצתה בצוותא.

עורך הדין ירון פורר המייצג את החברה לשעבר אמר: "הלקוחה שלי פנתה לטיפול עורכת הדין, לטענתה סברה שעורכת הדין ניגשת אך ורק לדבר עם המתלונן לבקש שיסיר את התמונות וכלל לא ידעה עת כוונותיה".