
אמן בצרות: האמן הרחובותי אמיליו מוגלינר הביע חרטה על מעשיו אך למרות זאת מעצרו הוארך לבקשת המשטרה. במהלך הדיון איים מוגלינר לשבות רעב.
היום (שישי) הובא להארכת מעצר שלישית האמן הרחובותי אמיליו מוגלינר שנעצר ביום ראשון השבוע. נציג תחנת משטרת רחובות רס"ב זהר שלום הגיש לשופטת שירלי דקל נוה את בקשת המשטרה להאריך את מעצרו במקביל להכנת הצהרת תובע, הליך שמקובל לפני הגשת כתב אישום. במהלך הדיון שהתקיים באמצעות שיחת טלפון ממקום מעצרו, התפרץ מוגלינר לדיון ואמר " אני לא אוכל, לא שותה, אני אומר טעיתי, עשיתי את זה בשבילכם לא בשבילי. אבל אין בעיה , לא מבינים אני ביום שישי שבת בבית, אני אשבות רעב בזה הרגע". דבריו של מוגלינר לא סייעו לו ובתום הדיון הורתה שופטת בית משפט השלום בראשון לציון להאריך את מעצרו עד יום שני.
כפי שפורסם לראשונה בחדשות רחובות ניוז, מוגלינר נעצר לאחר חקירת המשטרה שמייחסת לו פגיעה בתשתיות, במשטרה טוענים כי הוא גרם להצתת שני עמודי חשמל. מוגלינר נעצר ובהתחלה הכחיש את המיוחס לו, לאחר מכן הודה שמדובר בשלושה חוטים בלבד ובהמשך הביע חרטה על מעשיו אך זה לא שכנע את השופטת לשחררו אל חיק משפחתו שחגגו את ליל הסדר לבדם.