הותר לפרסום: אביו של הזמר אייל גולן, דני ביטון, חשוד בעבירות מין בצעירה

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז
דני ביטון. תמונת ארכיון

ממשיך ומסתבך: בית המשפט המחוזי בחיפה התיר לפרסום את שמו של דני  ביטון, שעל פי החשד ביצע מעשים מגונים בצעירה מאזור המרכז בשעה שלקח אותה טרמפ במכוניתו לפני כחודש.

הערב (רביעי) לאחר שמעצרו הוארך. הותר לפרסום כי  תושב אור עקיבא ,דני ביטון, אביו של הזמר אייל גולן, נעצר אתמול  בחשד לביצוע עבירות מין בצעירה כבת 20 בזמן נסיעה ברכב.

הערב (רביעי) לאחר שמעצרו הוארך. הותר לפרסום כי  תושב אור עקיבא ,דני ביטון, אביו של הזמר אייל גולן, נעצר אתמול  בחשד לביצוע עבירות מין בצעירה כבת 20 בזמן נסיעה ברכב.

על פי החשד אותה מתלוננת עלתה על טרמפ יחד עם אביו של הזמר לכיוון תל אביב והחקירה העלתה כי בדרך הוא ביצע בה מעשים מגונים. כאשר ירדה מהרכב היא הספיקה לצלמו מבלי לדעת במי מדובר .אך במהלך הגשת התלונה והן החקירה היא מסרה פעמיים את אותה גרסה בתחנת המשטרה

רק לפני למעלה משלוש שנים עלה שמו של ביטון באחת הפרשות המסעירות של ישראל "משחקי חברה" בגין עבירות של הבאת אדם למעשה זנות בנסיבות מחמירות, ניצול קטינים לזנות וקבלת שירות זנות של קטינות.עוד עלה כי ביטון נהג באופן שיטתי להיפגש עם מעריצות של בנו בהופעות ובתוכניות שבהן השתתף גולן, בין היתר בתוכניות הטלוויזיה "אייל גולן קורא לך" ו"הכוכב הבא". רק לפני שנה הוא השתחרר מבית הכלא לאחר שריצה שנתיים מאסר. כזכור, מאז אותה פרשה ניתק גולן קשר עם אביו ולא מוכן לשמוע את שמו.

 

 

 

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות