: העמדה המנוילנת של רחמים מלול ומתן לוי שמגלה כשרון בתחום נוסף
חדשות רחובות – פינת המנגל – רחובות ניוז
ראשון: מזל טוב לפעילה החברתית פזית בן חמו שחגגה 45 קיצים.
בן חמו מתנדבת במגוון עמותות למען הזולת ומנהלת קליניקה מצליחה בשכונת שעריים מקום מגוריה.
חדשות רחובות – פזית בן חמו משכונת שעריים רחובות – רחובות ניוזראשון– מ״מ ראש העיר מקבל מהשרה לשוויון חברתי,, מינוי ליועץ הרשות לפיתוח כלכלי-חברתי .
בלום מקבל עם פרסום הידיעה עשרות הודעות שמברכות אותו על המינוי החדש וגם כאלה שתוהים האם מדובר במשרה נוספת בשכר או משרה אחרת לגמרי במקום תפקידו.
בלום ממהר להצהיר שישמש כיועץ בהתנדבות מלאה בנוסף לתפקידו וכי הוא רואה בתפקיד שליחות ציבורית חשובה.
חדשות רחובות – זהר בלום מניח תפלין – רחובות ניוז
ראשון: כנס מפלגת תקווה חדשה בחוף הים בעיר אשקלון.
בין המשתתפות – חברת מועצת עיר וראש סניף תקווה חדשה בעיר רחובות שנהנתה מאד בחברת שרת החינוך , ושאר שרים וחכים.
הכנס כלל את תפילת התשליך.
ברגינסקי לדבריה השליכה לים שנאת חינם.

שני: מזל טוב למנהל ההפקות והאירועים בחברה העירונית שחגג 64 קיצים.
טולדו פרסם תמונות מילדותו – בשחור לבן.
חדשות רחובות – שלמה טולדו – רחובות ניוזשני: הכנסת ספר תורה שיוזם איש העסקים הראש"לצי שפי ששון באולמי עדיה ביבנה.
מגיעים שורה של סלבס בראשם איתי לוי (רחובותי לשעבר), הזמיר הרחובותי מתוכנית הריאליטי הכוכב הבא, דודו אהרון והקומיקאי הרחובותי המצליח אוראל צברי.

אפרופו מהכוכב הבא, לוי גילה שהוא מוכשר לו רק בקולו, ממש לאחר יום כיפור, ולפני כניסת השבת הוא אפה חלות מושקעות לראשונה בחייו וגילה שגם בזה הוא ממש טוב.

שלישי: הזמר והפייטן הרחובותי מנדי ג'רופי מגיע עם בנו לקיים את מצוות כפרות בחסידות קרעטשניף באמצעות עוף צעיר.
ג'רופי נטל לידיו עוף, הקיפו מעל ראשו והשליך מעצמו את כל החטאים.
מאחל לג'רופי ומשפחתו חתימה טובה.

רביעי: ראש העיר מתכבד להיות שליח ציבור בבית הכנסת עזרא הסופר שברחוב מנוחה ונחלה ומבצע חזנות כמו שרק הוא יודע.
לצורך כך, הכין גבאי בית הכנסת עמדה מנוילנת שתבודד את מלול מהמתפללים מפני הדבקת נגיף הקורונה וכך מלול היה שליח ציבור ללא צורך בעטית מסכה.

רביעי: לאחר שביום שני חגג מ"מ מנכ"ל רשת חוויות גולן ביטון 43 קיצים במלון בעיר הבירה ירושלים.
רכש ביטון את פתיחת הפרנסה ביום כיפור בבית הכנסת צפון אפריקה.
מאחל לביטון מזל טוב ופרנסה טובה.

שישי: יו"ר האופוזיציה מרגיש מסופק מהפשרה בתביעתו, בגינה יופקדו לחשבונו 150 אלף שקלים .
דיל ורעייתו אפרת מחליטים לנפוש ונוסעים לבלות את הסופ"ש במלון מצפה הימים שבראש פינה.
