יום השואה: משרד השיכון יצמיד סטודנטים לניצולי שואה

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

משרד הבינוי והשיכון בשיתוף עמותת "איילים" יצמידו סטודנטים לניצולי שואה וקשישים עריריים, דיירי הדיור הציבורי.

יום הזיכרון לשואה ולגבורה, שר הבינוי והשיכון יואב גלנט הודיע בחמישי האחרון על מיזם משותף עם עמותת "איילים", שמפעילה עשרות כפרי סטודנטים ברחבי הארץ. במסגרת המיזם, יוצמד סטודנט מלווה לניצולי השואה וקשישים עריריים דיירי הדיור הציבורי.
הרעיון לביצוע התכנית עלה נוכח העובדה שניצולי שואה וקשישים עריריים רבים מתגוררים בדיור הציבורי של משרד הבינוי והשיכון ברחבי הארץ. משכך, טבעי היה ליצור שיתוף פעולה עם כפרי סטודנטים בפריסה ארצית, כדי לסייע לאותם קשישים.
על פי התכנית, הסטודנטים יסייעו לקשישים וילוו אותם בפעילויות שיזדקקו להן.
התכנית תחל לפעול כבר במהלך השבוע.

השר גלנט: "מדינת ישראל מחויבת לניצולי השואה. הסולידריות והערבות ההדדית הם המאפיינים לחוסנה של המדינה. הפריסה של כפרי הסטודנטים ברחבי הארץ, והרצון של כוחות צעירים לתרום למאמץ הלאומי, מאפשרים לממש את התכנית ולהציב סטודנטים לצד ניצולי השואה. אני מודה להנהגת העמותה ש"הרימה את הכפפה" ויחד עם מערך השיכון במשרד נייצר מערך תומך ומלווה".

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות

מדיניות פרטיות

נהל העדפות עוגיות

עוגיות חיוניות

עוגיות אלה חיוניות לתפקוד התקין של האתר ואינן ניתנות לביטול.

עוגיות פונקציונליות

עוגיות אלה מאפשרות למערכת לזכור בחירות שעשיתם ומספקות תכונות משופרות.

עוגיות אנליטיות

עוגיות אלה עוזרות לנו להבין כיצד המבקרים משתמשים באתר באופן אנונימי.

עוגיות שיווקיות

עוגיות אלה משמשות להצגת פרסומות רלוונטיות יותר עבורכם.