תושבת רחובות חשודה במעורבות במוות ושוד גבר בתל אביב – הצהרת תובע הוגשה נגדה
שוטרי מפלג ההונאה של מחוז תל אביב פענחו את נסיבות מותו של גבר בשנות ה־40 לחייו, שנמצא ללא רוח חיים בדירה ברחוב לוינסקי בתל אביב בתחילת החודש. צוות מד"א שהגיע למקום קבע את מותו, והמשטרה פתחה בחקירה מיידית. בעקבות החקירה אותרו ונעצרו גבר ואישה בחשד לרצח.

במהלך החקירה עלה כי החשודה, תושבת רחובות בשנות ה־30 לחייה, על פי החקירה היא סיממה את המנוח, ולאחר שאיבד את הכרתו שדדה את כרטיס האשראי שלו ויצאה למסע קניות ופעולות משיכה בסך אלפי שקלים. לצידה כאמור נעצר חשוד נוסף – נתין זר מאריתראיה, שהיום (שלישי) שוחרר למעצר בית.
עם סיום החקירה שנוהלה במפלג ההונאה, הצליחה המשטרה לאסוף ראיות נגד החשודה. היום (שלישי) הוגשה נגדה הצהרת תובע ומעצרה הוארך. בימים הקרובים יוגש כתב אישום חמור ובקשה למעצרה עד תום ההליכים.
קרדיט: דוברות המשטרה






