מיוחד: אלפי תלמידים מבתי ספר יסודיים צעדו היום (שישי) וציינו את יום ההליכה הבינלאומי בבתי ספר בעיר.
מנהלות ומנהלי בתי הספר שמכירים את חשיבות הספורט כחלק ממערך החינוך, שיתפו פעולה עם אנשי אגף הספורט בחברה העירונית ויחד קיימו מצעדים, תחילה שמעו התלמידים הרצאה בנושא תזונה בריאה ומיד אחריה כל בית ספר באזור שלו התארגן לצעידה כאשר המסלול שעשו היה באורך של כשני קילומטרים. בסיום שבו אל מתחם בית הספר ובמגרשי הספורט ציפו להם מתקני ספורט מוחדים והפעלות. בתי הספר שהשתתפו: רמון, יבניאלי, אמי"ת בנות ושז"ר,

מנהל אגף הספורט בחברה העירונית לתרבות, ספורט ונופש, איציק עובדיה אמר "יום ההליכה העולמי, כשמו כן הוא, מהווה אירוע מיוחד שבו מתקיימות פעילויות ברחבי העולם לעידוד פעילות גופנית, ובעיקר סביב נושא ההליכה והצעידה על כל המשמעויות הבריאותיות הנגזרות מכך".
מחזיק תיק החינוך זהר בלום סיכם " אחד הנושאים החשובים הוא הטמעת התזונה והספורט לילדנו. במהלך השנה אני מקבל מאות פניות מהורים שמגיעים עם רעיונות ומבקשים לשלב עוד ספורט, אנחנו רואים את חוגי הספורט בעיר ואת הביקוש הרב. בהזדמנות זו אני מודה לכל המשתתפים בעשייה, לחברה העירונית על שיתוף הפעולה ושתהיה לכולנו שנת ספורט ובריאות".