מקורב לאייל גולן: "תוכניות טלויזיה מחפשות רייטינג על הגב של אייל גולן, נמאס כבר מהם"

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז
שומר על כבודו! זמר העשור הרחובותי האהוב אייל גולן שוב נאלץ לשמור על שמו הטוב והבוקר הוא מגיש תביעה נגד תוכנית הצינור וגיא לרר על סך מיליון שקלים.
זמר העשור הרחובותי והאהוב אייל גולן, הופתע לראות ששמו ותמונתו מככבים בפרומואים לתוכנית הצינור עם גיא לרר. הפרומואים עוסקים בכתבת תחקיר העוסקת בשיווק קרקעות חקלאיות של חברה בבעלותו לכאורה, תוך האשמות והכוונות נגד אותה חברה שכביכול "עקצה" רוכשים. הבוקר (שלישי) הגיש זמר העשור גולן תביעה של מיליון שקלים לבית משפט השלום בתל אביב נגד גיא לרר וערוץ רשת 13.
בסביבתו של הזמר אמרו הערב לחדשות רחובות ניוז: " כואב לאנשים מסויימים שהזמר מצליח, אהוב וממשיך לפרוח זה העשור הרביעי ברציפות. אייל תורם ועושה רבות למען הציבור במגוון פעילויות מזמנו ומכספו הפרטי. התקשורת למדה שיטה, כל פעם ששמו מוזכר זה מביא רייטינג ולא מפסיקים לחפש אותו. אני מאמין שגם הפעם הוא ייצא מחוזק יותר וצודק".
מחברת הנדל"ן של גולן GRY נמסר: "מדובר באירוע שבו כלי תקשורת ניצל את שמו של אייל גולן על מנת לגרוף רייטינג וזאת חרף העובדה שאין כל אמת בטענות נגדו ונגד GRY. התביעה הוגשה כמוצא אחרון לאחר שעשינו את כל אשר לאל ידנו להבהיר את המידע הרלוונטי במטרה למנוע את הפרסומים השקריים".
מהפקת הצינור נמסר בתגובה: ״מערכת הצינור רגילה בתביעות השתקה, אפילו כאלו שמוגשות עוד בטרם השידור. אנחנו מזמינים את אייל גולן לצפות בתחקיר ולהבין למה אנחנו עומדים מאחורי כל מילה בו״.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות