
פרסום ראשון: בצל המאבקים נפגשו ראש העיר רחמים מלול עם סגן ראש העיר לשעבר עמי פינשטיין במשרדי אגף התנועה בנוכחות ליאור שוקרי שהינו היחיד שמקובל על שניהם.
ראש העיר רחמים מלול נפגש בצהריים(שלישי) עם סגן ראש העיר לשעבר עמי פינשטיין במשרדי אגף התנועה של העירייה בפארק המדע. מקורבים סיפרו כי פינשטיין הסכים להפגש עם מלול רק במשרד אגף התנועה והשילוט בנוכחות מנהל האגף ליאור שוקרי. את מלול הסיע לפגישה שנקבעה בשעה 13:00 סגנו יניב מרקוביץ, סגן מנהל אגף התנועה, ניסים כהן המתין לראש העיר מס דקות (בתמונה)

וליווה אותו אל משרדי האגף שם המתינו לו פינשטיין ושוקרי. בפגישה שוחחו מלול ופינשטיין לראשונה מאז החל פינשטיין את מאבקו מול העירייה בסוגיית האדום לבן. מקורבים סיפרו כי הפגישה נעשתה ברוח טובה, מלול ופינשטיין דיברו על בעיות שנוצרו במתחם השייך לבעלותו של פינשטיין וכעבור קרוב לשעתיים הסתיימה הפגישה כשהשניים לוחצים את הידיים בצורה מכובדת מתמיד.

פינשטיין כזכור מנהל מאבק מתוקשר כנגד העירייה שלטענתו צבעה את פארק הורוביץ הסמוך לשטחיו, אולמי טופ דוראן וגן הרימון, בכחול לבן כאשר טען כי זה נעשה בניגוד לתב"ע. במשך למעלה מחודשיים ניהל את מאבקו כנגד רחמים מלול ועיריית רחובות, פינשטיין אף הורחק מהעיר בעקבות תלונה של מלול לארבעה עשר יום ועתה הצדדים נמצאים בתביעות הדדיות בבית המשפט. ייתכן כח הפגישה בחסותו של שוקרי תוביל להרגעת הרוחות ולהבנות בסוגיות השונות.
