פרסום ראשון! מורה מחליף בבית ספר יסודי ברחובות חשוד שהטריד 6 תלמידות

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

פרסום ראשון! מורה מחליף בבית ספר יסודי ברחובות חשוד שהטריד מינית 6 תלמידות. המורה הודח ובית הספר הגיש תלונה למשטרה.

 

הורים לילדים באחד מבתי הספר היסודיים בעיר הזדעזעו לשמוע על שמורה מחליף הטריד לכאורה שישה מבוגרי בית הספר היסודי. לאחר שהתקבלו התלונות, החליטה מנהלת בית הספר להדיחו, הצוות המקצועי נכנס לתמונה והחל להעניק טיפולים וייעוץ להורי ותלמידי בית הספר שמונה מאות תלמידים.

כיתת לימוד

בהודעה שנשלחה להורים נכתב: "להורים שלום, לצערנו אנו מתמודדים היום (רביעי) עם ארוע של הטרדה מינית. ממלא מקום שאינו חלק מצוות בית הספר הטריד מינית 6 ילדים מהשכבה הבוגרת. הוא הועסק מתוך מאגר משרד החינוך ובעל תעודת יושר מהמשטרה. ברגע שנודע לנו, טיפלנו מול כל הרשויות והגורמים הרלוונטיים: מפקחת, אגף החינוך והרווחה. חלק מההורים ובית ספר מגישים תלונה למשטרה. בכוונתנו לקיים תכנית התערבות בכל הכיתות תוך שיח מוגן בנושא. בימים הקרובים, אנו ממליצות לשוחח עם הילדים על פרטיות ושמירה על הגוף ופנייה לעזרה לאדם מבוגר משמעותי. אנו לרשותכם בכל עת, מנהלת בי״ס, היועצות והמחנכות".

מכתב שנשלח להורי בית הספר לאחר פרסום הכתבה

ממשרד החינוך נמסר: "משרד החינוך רואה בחומרה רבה כל מקרה של הטרדה על רקע מיני או אחר. מיד עם היודע המקרה מלווה צוות של יועצות המתמחות בנושא פגיעות מיניות מטעם משרד החינוך את התלמידים, המורה המחליף הורחק לאלתר והורי התלמידים בביה"ס עודכנו על ידי המנהלת. המקרה נמצא כעת תחת חקירה משטרתית ובטיפול משרד החינוך על פי חוזר מנכל. לרקע: המורה המחליף הציג תעודת יושר כנדרש בעת קבלתו לעבודה".

 

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות