פרסום ראשון : מקורביו של מוריס שביט שנמצא הערב בדירתו ללא רוח חיים יחקרו האם מדובר במחדל של הרווחה

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

יו"ר מכבי שערים לשעבר ,מוריס שביט (45) נמצא הערב בדירתו ללא רוח חיים ע"י חבריו. מקורביו : "הרווחה ידעו על מצבו המדרדר כבר לפני ארבעה ימים, נבדוק האם היה מחדל!".  טרם נקבע מועד הלווייתו 

בסמוך לשעה 17:45 הערב(שני) הגיעו חבריו של יו"ר קבוצת מכבי שעריים לשעבר,  מוריס שביט,אל ביתו ברח' ויצמן 16 קומה רביעית. ונקשו על דלת הכניסה ,שהבינו כי משהו אינו כשורה ,בשעה שהכלב נובח ללא הפסקה ואיש לא פותח את הדלת ,הם הזעיקו למקום את צוותי החירום.

שוטרי תחנת רחובות שנכנסו לדירה יחד עם חבריו הבחינו במוריס שביט שוכב במיטתו ללא רוח חיים. לצוות מגן דוד אדום שהוזעק לזירה, כל שנותר הוא לקבוע את מותו.

במקביל למקום הוזעק כונן מהמחלקה הוטרינרית של עיריית רחובות שייקח את הכלב לטיפול בתחנת מעבר עד שימצא לו בית אחר וראוי.

הידיעה על דבר פטירתו הפתאומי של שביט התפשטה כמו אש בשדה קוצים ,היות והמנוח היה מזוהה כל חייו עם אגודת מכבי שעריים ואף בשנים האחרונות היה יו"ר הקבוצה בימיה הקשים של האגודה שזו עוד שיחקה בליגה ב' ולא היה הרבה קופצים לקחת את העגלה . שביט שהביא לא מעט מזומנים מהבית סייע לשעריים לשמור על זהותה והוא הגורם הישיר לעלייתה של הקבוצה מליגה ב' לליגה א'. ואף עבור רבים הוא כונה "האוהד מס' 1".

האמבולנס מחוץ לביתו של מוריס שביט הערב 

לפני ארבעה ימים נפל שביט מהמיטה ובאמצעות עזרה שהוא הזעיק הגיע צוות מד"א ומשטרה אשר סייעו לו לעלות בחזרה למיטתו. המקרה הועבר למחלקת הרווחה של עיריית רחובות ,זאת בשל היותו כבד משקל ,ומוגבל בתנועותיו. מקורב לשביט סיפר לפני זמן קצר ל'רחובות ניוז' :" אנשי הרווחה עודכנו בנושא ,אך לא ברור כיצד הם החלו לטפל במקרה ולסייע לו ,מוריס היה חבר ואח של רבים מאיתנו ואנו כשותפיו לחיים נדרוש לחקור את האמת ולקבל תשובות מאגף הרווחה על אופן הטיפול המקרה שהסתיים כטרגי. כרגע אנו לא עסוקים להאשים אף אחד ,ואם נצטרך נפעיל ערכה משפטית .כי ייתכן ולו הטיפול היה בזמן מוריס היה איתנו היום".

כעת קציני המשטרה עזבו את הדירה ומנוף עושה את דרכו לדירתו כדי לסייע בהוצאת גופתו מהדירה ושליחתה לצורך בדיקה חיצונית במכון לרפואה משפטית באבו כביר.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות