צלם בינלאומי כבן 40 נאשם בפרסום תמונות אינטימיות של אישה מהעיר רחובות

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

פרסום ראשון: צלם בינלאומי כבן 40 נאשם בפרסום 14 תמונות אינטימיות של אישה שצילם בעיר רחובות

פרקליטות מחוז תל אביב הגישה לבית משפט השלום כתב אישום נגד צלם ישראלי המוכר ברמה הבינלאומית כבן 40 פלוס, אשר על פי כתב האישום פרסם תמונות אינטימיות של אישה מרחובות ללא ידיעתה וללא הסכמתה.

על פי כתב האישום, בשנת 2018 נפגש הצלם עם המתלוננת לצורך סדרת צילומים מקצועיים, תחילה בעיר רחובות ובהמשך בסטודיו בתל אביב. במהלך הצילומים צולמה האישה בעירום חלקי ובחלק מהמקרים בעירום מלא, כאשר הובהר לצלם כי התמונות מיועדות לשימושה האישי בלבד וכי אין לעשות בהן כל שימוש או לפרסמן.

 

אישה, אילוסטרציה רחובות ניוז
אישה, אילוסטרציה רחובות ניוז

עוד נטען כי בסוף שנת 2023 פרסם הנאשם 14 מהתמונות בשני אתרי אינטרנט שונים, ללא ידיעת המתלוננת ומבלי שנתנה את הסכמתה לפרסום. בכתב האישום נטען כי מדובר בתמונות המתמקדות במיניותה של המתלוננת, וכי הפרסום עלול היה להשפילה או לבזותה. בשל כך מואשם הנאשם בעבירה של הטרדה מינית לפי החוק למניעת הטרדה מינית.

הפרקליטות הודיעה לבית המשפט כי במקרה של הרשעה היא עשויה לדרוש עונש מאסר בפועל. יודגש כי מדובר בכתב אישום בלבד, והנאשם זכאי לחזקת החפות כל עוד לא הורשע בדין.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות

מדיניות פרטיות

נהל העדפות עוגיות

עוגיות חיוניות

עוגיות אלה חיוניות לתפקוד התקין של האתר ואינן ניתנות לביטול.

עוגיות פונקציונליות

עוגיות אלה מאפשרות למערכת לזכור בחירות שעשיתם ומספקות תכונות משופרות.

עוגיות אנליטיות

עוגיות אלה עוזרות לנו להבין כיצד המבקרים משתמשים באתר באופן אנונימי.

עוגיות שיווקיות

עוגיות אלה משמשות להצגת פרסומות רלוונטיות יותר עבורכם.