רחובות: ויכוח בין אם ובת הסלים לתקיפת שוטרים ולמעצר חשודה

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

רחובות: ויכוח בין אם ובת הסלים לתקיפת שוטרים ומעצר בשכונת שרונה השקטה

 

בית משפט השלום בראשון לציון הורה היום (שני)  לשחרר חשודה כבת חמישים לחייה, שנעצרה בעקבות אירוע שהתרחש אתמול (ראשון) בשעה 22:00 בשכונת שרונה ברחובות. האירוע החל כויכוח משפחתי שהסלים עד כדי הזעקת המשטרה על ידי השכנים, והסתיים בחשדות לתקיפת שוטרים ומעצר.

השופט קבע כי קיים ספק אם מתקיים חשד סביר לעבירות שיוחסו לחשודה, הכוללות תקיפה ותקיפת שוטר במילוי תפקידו. זאת לאחר שאמה המבוגרת של החשודה מסרה לחוקרים כי היה מדובר בסך הכל בויכוח ביניהן.

נציג המשטרה שהופיע בדיון אף הפתיע כשציין כי מדובר ב"דברים מינוריים ביותר". סנגורה של החשודה טען כי מדובר בויכוח משפחתי שהסלים רק בעת הגעת השוטרים למקום.

כוחות משטרה ומד"א בשכונת שרונה צילום: רחובות ניוז
כוחות משטרה ומד"א בשכונת שרונה צילום: רחובות ניוז

השקט בשכונת שרונה הופר כאשר שכנים הזעיקו את המשטרה בעקבות הויכוח בין האם המבוגרת לבתה. כוחות משטרה גדולים שהגיעו למקום חקרו את המעורבים, ובעקבות השתלשלות האירועים הוחלט לעצור את הבת.

בית המשפט הורה לפני זמן קצר על שחרור החשודה בערבות עצמית של 500 שקלים בלבד, תוך התחייבות להתייצב לחקירה על פי דרישה. בהחלטתו התחשב השופט גם במצבה הנפשי של החשודה ובהעדר רישומים פליליים קודמים.

הצטרפו לעדכונים👇👇

https://chat.whatsapp.com/Ll5Vq8bB3Ea5sRJfONYPXJ

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *