רפואה שלמה! סגן ראש העיר רחובות לשעבר עמי פינשטיין בפוסט צוואתי מצמרר רגע לפני ניתוח לב מסובך בקפלן

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז
עמי פינשטיין בבחירות לראשות העיר 2009

רפואה שלמה! סגן ראש העיר רחובות לשעבר עמי פינשטיין נכנס בפתאומיות לניתוח לב מסובך, בפוסט צוואתי ומצמרר הוא מציין את מצבו הכלכלי הקשה אליו נקלע.

בפוסט המצמרר שהעלה הבוקר(שלישי) עמי פינשטיין הוא כותב "שוב איתכם בבית חולים קפלן. רוקדים טנגו, שני צעדים קדימה אחד לאחור.  שוב חזרתי לבית חולים קפלן ,הפעם בגלל הלב. החיים שלי בחצי שנה האחרונה הם סערת הוריקן אחת גדולה. בכל מקום שאני מגיע אני משאיר שובל של הרס אם מי שלא מסכים לי. ושובל של התחדשות ופריחה אם אלו המאמינים בי ובדרכי .

אני כמו ארץ ישראל, גם ארץ חלב ודבש ,וגם ארץ אוכלת יושביה. שתי התופעות האלו חלות באותה ארץ . איך זה יכול להיות? העובדה שזה קיים. ולאלוהים הפיתרונים. כיוון שבשעות הקרובות אני נכנס לניתוח לב ,אני מאמין שאשרוד אבל… אם לא הרי אני רוצה שתדעו את האמת".

עמי פינשטיין בבחירות 2009

בהמשך פרט את מצבו הכלכלי הקשה.

לפני 27 שנים רציתי בחיים אחרים. רציתי לעבור לחיים אחרים חיים פוליטיים ולרוץ לראשות העיר רחובות. רציתי להיות אנונימי ולחיות חיים שלווים. ב-2003 טסתי לאוסטרליה ללא נודע. הפקדתי את גורלי הכלכלי.

לסיכום כתב פינשטיין.
" לכן חבריי אני נכנס לניתוח ,מתפלל שאצא ,זה הכל בידי שמיים. תתפללו עבורי כדי שאשרוד. באם אשרוד אני מתכוון לטרוף שנית את החיים, להשתגע עד הסוף עם כל טירוף שיעלה לי או למי מחברי, אני מתכוון להשתולל ביישורת האחרונה של חיי ולחגוג את החיים עד הסוף. היו שלום חברים עד לשנה האחרונה נהניתי מחיי מכל רגע ,זכיתי לחיות חיים מלאים ומאושרים עם אשה אוהבת ואהובה, גידלנו חמישה ילדים נפלאים ,לפני כחודשיים נולדה לי נכדה.עשיתי חיי מלאים, עסקים פוליטיקה ואקדמיה , חייתי בשני עולמות ,ישראל אוסטרליה והיה כייף. לכן העליתי בפוסט את השיר של טרי ג׳אקס עונות בשמש. שלום חברים זה קשה למות ,מקווה שאשרוד את הניתוח ,היו שלום כולם אהבתי אותכם מאוד מאוד. חחח אל תשכחו כבר קניתי לי ולאשתי חלקת קבר ליד ההורים תבואו לבקר יהיו סיפורים נפלאים".

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *