שוד מזוין בתחנת דלק ברחובות: צעיר נעצר עד יום שני

ארז שרווינטר

שוד מזוין בתחנת דלק ברחובות: צעיר נעצר עד יום שני

צעיר נעדר עבר פלילי נעצר בחשד לביצוע שוד מזוין בחנות נוחות בתחנת דלק ברחובות. על פי החשד, אמש נכנס החשוד לחנות הנוחות כשהוא עוטה קפוצ'ון, איים בסכין על הקופאית, שדד סכום כסף ונמלט מהמקום.

בדיון שהתקיים היום (27.12.24) בבית משפט השלום בפתח תקווה בפני השופטת קרן וקסלר, הציגה המשטרה סרטון מהאירוע וחומרי חקירה נוספים. נציג המשטרה, רס"מ דודי רם און, ציין כי "יש מספר סממנים שקושרים את החשוד לאירוע" וכי הסכום שנתפס על החשוד תואם את הסכום שנשדד.

בהחלטתה קבעה השופטת וקסלר כי "ישנן ראיות המקימות חשד סביר ולמעלה מכך לביצוע העבירה של שוד מזוין". עם זאת, "בשים לב לכך שמדובר בחשוד צעיר נעדר הרשעות קודמות", הוארך מעצרו עד ליום שני, 31.12.24.

המשטרה מסרה כי נדרשות עוד 16 פעולות חקירה חיוניות להשלמת התיק. החשוד, המיוצג על ידי הסניגוריה הציבורית באמצעות עו"ד אסף שלם, מכחיש את המיוחס לו.

הצטרפו לעדכונים👇👇👇

https://chat.whatsapp.com/Ll5Vq8bB3Ea5sRJfONYPXJ

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *