תושב קרית עקרון ניצל אזעקת צבע אדום כדי לגנוב מרכב שננטש

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

תושב קרית עקרון ניצל אזעקת צבע אדום כדי לגנוב מרכב שננטש

צילום מעצר: משטרת ישראל

מ' תושב קרית עקרון בן 34, נעצר אמש (רביעי) בחשד שניצל מצב בו בעל רכב נטש את רכבו במהלך אזעקת צבע אדום ב-9 בנובמבר כדי לגנוב ממנו ציוד. על פי המשטרה: "החשוד ניצל את ההזדמנות כאשר הקורבן יצא מהרכב, הוא גנב לו את הרכוש ונמלט מהמקום".

החשוד זוהה באמצעות מצלמות הרכב ונעצר כשברשותו כלי פריצה. סנגורו חשף בדיון כי מ' הפך לדר רחוב בעקבות גירושין מכוערים לפני כחצי שנה: "במהלך הגירושין הוא נאלץ להיפרד מ-2 ילדיו. האירוע הזה גמר לו את כל ההתנהלות בחיים שלו. כרגע אין לו אף אחד בחיים שלו, נטול מכרים, נטול משפחה. הוא היה במצב שחי חיים נורמטיביים, שהגיע למציאות שהוא גר ברחוב".

בית המשפט האריך את מעצרו עד ה-17 בנובמבר: "החשוד ניצל ניצול ציני של מצב הזמני קיים שעה שהייתה אזעקה ואדם עזב את רכבו על מנת להתגונן. מדובר ב'אירוע מקומם' וכי נשקפת ממנו מסוכנות שלא ניתן להפיגה בחלופת מעצר בשלב זה".

הצטרפו לעדכונים👇👇👇

https://chat.whatsapp.com/Ll5Vq8bB3Ea5sRJfONYPXJ

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *