בבית חולים קפלן נלחמים על חייו של רוכב אופנוע בן 17

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

בבית חולים קפלן נלחמים על חייו של רוכב אופנוע בן 17 מרחובות.

 

דוברות איחוד הצלה – מחוז מרכז: צוותי הרפואה של איחוד הצלה העניקו סיוע ראשוני לרוכב אופנוע בן 17 שנפצע קשה בכביש 411 על גשר הרכבת בסמוך למזכרת בתיה.

אלי רבל חובש איחוד הצלה מסר: "הענקנו לו סיוע ראשוני בזירה ולאחר מכן הוא פונה בניידת טיפול נמרץ לבית החולים קפלן כשבשלב זה מצבו מוגדר קשה. מדובר בתאונה עם מעורבות רכב מסחרי ונער בן 17 שרכב על אופנוע".

 

מבית החולים נמסר: " בשלב זה הוא הובהל לחדר הניתוח עם שברים בגפיים התחתונות ושבר לא יציב בעמוד שדרה. משפחתו עודכנה".

זירת התאונה צילום איחוד הצלה

בסביבות השעה 14:00 התקבל דיווח על רוכב אופנוע שנפצע בתאונת דרכים, בגשר הסמוך ליישוב מזכרת בתיה. כוחות משטרה והצלה שהגיעו אל המקום העניקו טיפול רפואי במהלכו פונה הרוכב אל בית החולים קפלן שמצבו מוגדר קשה. אלי רבל חובש איחוד הצלה מסר: "הענקנו לו סיוע ראשוני בזירה ולאחר מכן הוא פונה בניידת טיפול נמרץ לבית החולים קפלן כשבשלב זה מצבו מוגדר קשה. מדובר בתאונה עם מעורבות רכב מסחרי ונער בן 17 שרכב על אופנוע".

 

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות