בחירות: נפתלי בנט יגיע ארבעה ימים לאחר הסערה שעוררה השרה שקד והצהירה שתיק החינוך יועבר לבית היהודי

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

ארבעה ימים לאחר ביקור שרת המשפטים איילת שקד והתארחה בשני חוגי בית במוצאי שבת, מחר (רביעי) יגיע ראש סיעתה, שר החינוך נפתלי בנט. שקד גרמה לסערה שהצהירה כי רשימת הבית היהודי בראשות אמיתי כהן צריכה להחזיק בתיק החינוך. את הדברים כזכור לא "אהב" סגן ראש העיר ומחזיק תיק החינוך זהר בלום שהגיב לשרה שקד בחריפות והזכיר לה ששר החינוך שהוא ראש סיעתה שיבח אותו בדצמבר האחרון על הצלחתו בתחום החינוך בכלל, בדאגה לחלשים ובעליה בציוני הבגרות. בלום "איילת שקד לא תקבע האם החינוך ברחובות יהיה בידי מפלגה דתית סקטוריאלית או בידיים אחראיות הדואגות לכלל הציבור ברחובות. אני מתכוון להילחם על כך שתיק החינוך יישאר בידיי למען שוויוניות בחינוך לכלל הציבור בעיר".

כעת כאמור השר נפתלי בנט הוא זה שישתתף הפעם בשני חוגי בית, הראשון יתקיים בשעה 20:45 בית משפחת ביר ברחוב השומרים 45.

החוג השני יתקיים בשעה 21:30 בבית משפחת בק שברחוב שקולניק 5. בסיום חוג הבית צפוי בנט לפגוש את פעילי המטה וישמע מהם אודות הנעשה בבחירות.

לקראת הביקור אמר יו"ר הבית היהודי ברחובות אמיתי כהן :"אני שמח לארח בעירנו את שר החינוך נפתלי בנט. כידוע לתושבי רחובות, נפתלי בנט רתום לעזור לנו תמיד בכל מה שאנחנו צריכים. מדובר על מנהיג אמיתי שיודע להוביל את הציבור בישראל ואני מזמין את תושבי רחובות להגיע ולהפגש איתו".

 

 

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות