בלעדי: מנהל בתי הספר העל יסודיים בעירייה אלי לסרי פרש מתפקידו

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

בלעדי: מנהל מחלקת בתי הספר העל יסודיים אלי לסרי פרש מתפקידו. בקרוב ייצא מכרז לתפקיד, בלום " מאחל לו בהצלחה על עבודה מדהימה שעשה באגף החינוך".

מסיבת פרישה צנועה נערכה ברביעי שעבר לאלי לסרי ששימש מנהל מחלקת העל יסודיים באגף החינוך של עירית רחובות בשלוש השנים האחרונות. לסרי החליף את אביבה בריינר שפרשה לפני כשלוש שנים, הוא נבחר לתפקיד לאחר שניהל תיכון בראשון לציון ביד רמה. בחודש מרץ השנה ביקש לסיים את תפקידו לטובת ניהול תיכון ולשוב לתפקידו הקודם אותו אהב יותר מהתפקיד הנוכחי. עובדי אגף החינוך סיפרו ל'רחובות ניוז'  " אלי היה מנהל מסור, הביא את המחלקה להישגים מכובדים והוביל ביד רמה את מחלקת החינוך העל יסודיים לצד הערכה רבה מצד מנהלת האגף אפרת צוקרמן שהוקירה לו רבות על חריצותו ועבודתו לכן בראשם ראש העיר רחמים מלול ומנכ"ל העירייה דורון מילברג מלאים תודות והערכה על עבודתו".

זוהר בלום "בטוח שתצליח בכל מקום בו תחפוץ

סגן ראש העיר, ומחזיק תיק החינוך ,זוהר בלום ברך את לסרי במסיבת הפרישה ואמר :" כולנו מלאי הערכה על מה שעשית עבור עובדי המחלקה,ילדי העיר, והישגים שגרפת לעיר במשך 3 השנים, בבתי הספר השונים. עשית סדר במחלקה והחזרת את מעמד רשות המקומית לתוך בתי הספר וניהלת את המחלקה בצורה מקצועית ומכבדת ואנחנו מאחלים לך בהצלחה בהמשך דרכך ובטוחים שתצליח בכל מקום בו תחפוץ בו".

 

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות