מזל טוב למינוייה המרגש בהתנדבות מלאה של חברת מועצת עיר עו"ד קארין ברגינסקי מהיום גם "יו"ר סניף יחד למען החייל".
כזכור, ברגינסקי לקחה על עצמה ביוזמתה כבר שלוש וחצי שנים לדאוג לחיילים בודדים. לאחרונה, מונתה ברגינסקי ליו"ר סניף יחד למען החייל שבעבר נקרא אגודה למען החייל. כידוע יש אלפי חיילים ברחובות: מתגייסים, משרתים בסדיר, חיילים בודדים ומילואימניקים.
ברגינסקי נחושה לבנות סניף שיתן מענה לכל חייל וחיילת.
ברגינסקי: "אין מילים לתאר את התרגשותי, עבורי זו זכות גדולה ואני תקווה לא לאכזב. בשנים האחרונות, הסניף לא היה פעיל ואני רואה בבניית הסניף אתגר גדול.
פונה לבעלי עסקים שמוכנים לפתוח את שעריו לסייע ולתרום מצרכים, לרבות מאפים, עוגות, חטיפים, פירות, ירקות, שתיה וכמובן למתנדבים שמעוניינים לקחת חלק, ליצור עימי קשר ולקחת חלק במשהו כה מדהים. זמינה עבורכם חיילות וחיילים יקרים!".