גם נשים מדליקות!

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

אחרון לשנה זו: מקבץ הדלקת נרות ואירועים בנר שמיני של חנוכה ברחובות

ראש העיר רחמים מלול חימם את הלב כשבחר להגיע להדלקת נרות בערב האחרון של החג ב״בית החם למען הקהילה״, המופעל על ידי אגף השכונות.
הערב נתקיימה שם ארוחת ערב חגיגית עם משפחות, קשישים ובודדים, תרומת ״יד לנזקק״ וארגון לתת.
בסיום הדלקת הנרות שרו כולם יחד משירי החג.
מלול ציין את הייחוד של הבית החם שיודע להכיל את כל מי שבא בשעריו.

משם מיהר להדלקת נרות במעמד מרגש עם משפחתו של רס״ן שלומי כהן ז״ל, חלל צה״ל בן רחובות (נפל בקרב בקלקיליה ב2002) , שעימם שמר על קשר כל השנים מאז נפילתו של בנם.

לאחר מכן, בהדלקת נרות אחרונה לשנה הזו, הדליק את חנוכיית הגאולה והשלום של חב״ד בגן המייסדים בנוכחות קהל רב. כדי להדליק את החנוכיה בגובה 9.5 מטרים, הועלה ראש העיר על מנוף וננקטו אמצעי בטיחות מתאימים.

סגן ראש העיר מתן דיל וחברת המועצה יעל בק התכבדו בהדלקת נרות בבית התרבות בשכונת חבצלת עם רבים מתושבים השכונה, באירוע חגיגי בנוכחות של כ150 איש

באולם המופעים של חוויות בקרית משה נערכה הדלקת הדלקת הנרות הגדולה ביותר בעיר עם 400 משתתפים!
התכבדו בהדלקה: הרב שמעון שאער , גולן ביטון מנהל חוויות ורונאל ביבי מנהל גרעין תורני אורות חנן בקרית משה . בלט בחסרונו חבר המועצה אמיתי כהן יוזם הערב, אשר הדרים לאילת לברך את ילדי עובדי העירייה שחגגו בר מצווה באילת.
האולם בקרית משה היה מלא מפה לפה בצופי הצגת הילדים ״טוביה וחבורת 366 ״ בכיכובם של שחקני ערוץ מאיר . הערב בשיתוף מחלקת מורשת ישראל של עירית רחובות ,חוויות ,חב״ד והגרעין אורות חנן .

בהמשך הערב הגיע סגן ראש העיר מתן דיל למגרש הסינטטי של הפועל מרמורק כדי להדליק נרות חנוכה עם קבוצת הנשים של המועדון.יחד עם המאמן אורי כהן והבנות

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות