גמלאי עיריית רחובות הגיעו בהמוניהם לחלוקת שי לחג הפסח!
מידי שנה עורך ועד גמלאי עיריית רחובות בראשותה של היו"רית אילנה שמעוני קבלת פנים חגיגית לכבוד חג הפסח עבור גמלאי העירייה, בשנתיים האחרונות בעקבות הגבלות הקורונה לא נערכו אירועים רבי משתתפים והוועד הפעיל דרכים יצירתיות להגיע לגמלאים, בשנה שעברה חברי הוועד ובראשם היו"רית חילקו את השיי לכ – 1000 גמלאים עד לפתח ביתם.
השנה חלוקת השי מתקיימת בבית העירייה בקומת הכניסה למשך יומיים, היום (רביעי 30/3 ) נערכת חלוקת השי של היום הראשון, שולחנות הוצבו ברחבת העירייה עם כיבוד ערב לחך ושתייה קרה וחמה. צוות חברות הוועד קיבל את הגמלאים והעניק להם את השי. אוכלוסיית גמלאי העירייה הינה קבוצה דיי מגובשת וכולם מכירים את כולם ושמחים להיפגש.
אילנה שמעוני: כל כך התרגשתי לפגוש את כולם למרות שבאו בהמוניהם, לא נחתי ולא שקטתי עד היום בכדי שהכול יתנהל כפי שצריך, שמחתי לראות שכולם יצאו מחייכים ומרוצים. אני מאחלת לכולנו חג שמח ובטוח ומצפה לראותכם מחר ביום השני והאחרון לחלוקה.