הג'וב החדש של הדוגמנית וזוגתו של הזמר אייל גולן

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז
רוני אינסאז ודניאל גרינברג מתכננים את האירוע הבא של רשת סקופ צילום ניר פקין

דניאל גרינברג החלה לימודי הפקת אירועים, בבית הספר של המפיקה הידועה אירית רחמים.תפיק לרשת SCOOP את תצוגת סתיו 2019

אמש(ראשון),  נפגשו רוני אינסאנז, מבעלי רשת SCOOP והדוגמנית/ בת זוגתו של הזמר אייל גולן:  דניאל גרינברג, המשמשת גם כפרזנטורית של   SCOOP על סט  צילומי קמפיין הסנדלים קיץ 2019,  של המותג.

מייד  דאגה גרינברג לשתף את אינסאנז שבימים אלה,  במקביל לדוגמנות, החלה לימודי הפקת אירועים, בבית הספר של המפיקה הידועה אירית רחמים.

גרינברג אמרה לאינסאנז: "הפקת האירועים זה לגמרי משהו שארצה לפתח במקביל לקריירת הדוגמנות והעבודה הראשונה  לה כמפיקה בהתנדבות: בר מצווה בדרום הארץ, שיערך בחודש יולי, לילדים אוטיסטים.

אינסאז שהתלהב מהרעיון,  הודיע לה שאת השקת קולקציית סתיו 2019 היא תפיק.  במסגרת אירוע חגיגי, שיכלול גם חשיפה לבית סקופ החדש, תצוגת אופנה.

דניאל שהתלהבה מהרעיון , דאגה מייד לפתוח את היומן ולקבוע פגישה מסודרת אליה תגיע עם קונספט ותוכניות מסודרות

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות