המלחמה באלימות: בבית ספר ויצמן יקיימו המורים עם התלמידים שיח בנושא אלימות

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

המלחמה באלימות: מנהלת בית ספר ויצמן אילנית חן הנחתה את מורותיה ומוריה לקיים עם התלמידים שיח בנושא תופעת האלימות הגוברת באופן כללי במוסדות החינוך בארץ.

בית ספר ויצמן

בהודעה שנשלחה להורי בית הספר נכתב: "הורים יקרים ערב טוב, עפ"י החלטת משרד החינוך לנקוט בצעדים למיגור אלימות, מחר (חמישי) וביום שישי נקדיש לשיח ודיון בנושא המאבק החשוב וההכרחי בתופעת האלימות הגוברת בחברה. חשוב לי לציין, כי בבית ספרינו קיימת עבור תלמידנו סביבה בטוחה ואקלים מיטבי, עם אפס סובלנות לאלימות, אנו כשגרה מקיימים שיעורים חברתיים ערכיים כחלק ממערכת השעות, מעודדים ערבות הדדית, יחסי חברות, עשייה חברתית וקידום אוירה שתומכת בפתיחות ושיתוף. נשמח לשיתופי פעולה עם קהילת ההורים על מנת להמשיך ולקדם תחומים אילו בקרב תלמידנו".

זהר בלום ואילנית חן

מ"מ ראש העיר המחזיק בתיק החינוך זהר בלום: " המערכת תגלה אפס סובלנות במקרי אלימות כפי שעשינו במהלך כל השנים. חשוב לשמור על כבוד הדדי, דרך ארץ ולפני הכל התנהגות טובה למען המשך השיגים לימודיים והצלחת מערכת החינוך העירונית. לא בכדי שכינו בפרס החינוך הארצי וכך נמשיך להגדיל את זכיותנו במגוון תחומי החינוך".

 

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות