אמש(חמישי) בשעות הערב התאספו מתנדבי איחוד הצלה מצוות 43 רחובות והסביבה באולם המליאה של עיריית רחובות. והקשיבו להרצאה מרתקת של הפאראמדיק אורי אפצ'ינסקי בנושא הגישה והטיפול בחולה עם כאבים בחזה.בהמשך הערב נערכה הרמת כוסית בין המתנדבים שזכו לשי צנוע לחג על מסירותם במהלך השנה.
המפגש הראשון מתוך שמונה הוא חלק מתוכנית העשרה שנתית שנבנתה במיוחד עבור חברי צוות 43 רחובות והסביבה של איחוד הצלה בראשות המתנדב יניב מיארה וד"ר לוין דרור.
לאחר סיום החלק המקצועי התכנסו המתנדבים סביב שולחן המליאה בו נשא דברים יו"ר הצוות יוני רוטנברג: "אני נרגש לעמוד כאן הערב ולראות את איך צוות 43 מחג לחג גדל עוד ועוד". והוסיף " אני נרגש אף יותר מהתגשמות החלום של מפגשי העשרה מקצועיים עם תוכנית שנתית לרווחת המתנדבים ואני רוצה להודות למתנדב יניב מיארה שלקח את הנושא על עצמו בכובד ראש. אוסיף ואומר תודה לראש צוות רחובות ישראל פרץ, דוד חצרוני מזכיר צוות 43 ויוני עוזיהו דובר הצוות על מסירותם אין קץ למתנדבים והשקעתם הרבה מאחורי הקלעים להצלחת הצוות. תודתי שלוחה לסגן ראש העיר מתן דיל ולדודי אשכנזי רל"ש ראש העיר על הסיוע והתמיכה בצוות 43.שנה טובה, מאושרת ושמחה! "
יוני עוזיהו דובר הצוות מסר בשם המתנדבים: " תודה ליו"ר הצוות האחד והיחיד יוני רוטנברג הבולדוזר שבלעדיו שום דבר לא יכול להתקדם או לזוז. אנו מודים ליוני רוטנברג ולהנהלת הארגון על ההשקעה בנו המתנדבים."
בסיום הדברים הוזמנו המתנדבים לקבלת בקבוק יין ועוגת שף מתוקה כתודה קטנה אך מתוקה על כל מסירותם למען הצלת חיים בהתנדבות.