טרנדים בעיצוב חדר הרחצה לחורף 2018

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

 חדרי האמבטיה, נחשבים לחלל הרביעי בחשיבותו בבית (לאחר הסלון, המטבח וחדר השינה). בבית ממוצע קיימים לפחות שני חדרי אמבטיה, האחד לשימוש הילדים והשני ביחידת ההורים, לעיתים גם חדר שלישי עבור האורחים

.אסף טייכמן סמנכ"ל רהיטי דורון המשווקת את ארונות האמבטיה של  batio חושף את הטרנדים הבולטים בעיצוב חללי האמבטיה לחורף הקרוב:

מודולריות וניצול נכון של החלל-   העונה אנו רואים מגמה הולכת וגוברת של שימוש בארונות אמבטיה מדורגים ומודולריים זהו החידוש האחרון בעולם חדרי הרחצה. הם מאפשרים התאמה מלאה של הארון בהתאם לגודל ולמבנה של חדר הרחצה ומוצעים כ2 יחידות נפרדות ולא כיחידה אחת ולכן קיים חופש משחק בשטח להתאמה מלאה ולקבלת ארון אמבטיה בגבהים שונים למגוון שימושים.

ארונות חלקים– טרנדי מאוד כיום הוא העיצוב המודרני, נטול הידיות , כאשר הפתיחה היא סמויה.

ארונות עם כיורים כפולים– ישנה מגמה לשלב בחדרי האמבטיה של הילדים, ארונות אמבטיה הכוללים 2 כיורים. מסתבר שיעילות הזמן בבקרים מכתיבה את העיצוב במקרה זה. ניתן לשלב את ארונות האמבטיה עם משטחים עליונים שונים- כמו עץ בוצ'ר או זכוכית.

חומרים חדשניים –העולם מתקדם ומוצא שימושים בחומרים חדשים, יעילים יותר, ירוקים יותר ותורמים לאיכות הסביבה, חומר כזה הוא לוחות עץ הנקראים:  MOISTURE RESISTANCE – MR , לוחות עץ אלו מיועדים לשימוש בסביבה לחה כגון חדרי אמבטיה ומטבחים, שבו הוא מספק הגנה מצוינת.

משטחי זכוכית בחדרי האמבטיה– החורף נראה שימוש הולך וגובר במשטח עליון מזכוכית שמעבר לעיצובו המרהיב יתרונותיו רבים. משטח הזכוכית שומר על היגיינה מקסימלית בניקיון. ניתן לשלבו בארון הן כיחידה עם כיור אינטגראלי והן כמשטח עליון עם כיור עליון. משטחי הזכוכית אינם תופסים לכלוך וניתן לקבל משטח שתמיד יראה חלק ומבריק! הזכוכית היא עמידה מאוד וקלה לניקוי. בנוסף, משטחי הזכוכית עשויים מזכוכית אקסטרה קליר שהיא נטולת עופרת ולכן שומרת על הצבע המקורי של הגוון בו נצבע המשטח.


צבעוניות– בחדרי האמבטיה לקוחות מעיזים יותר.. ובוחרים גם בצבעוניות לא קובנציונאלית, אנו מתחילים לראות מגמה של בחירה בצבעים נועזים וצעירים כמו- צהוב, סגול, אפור בטון ועוד לצד הצבעים המסורתיים כגון לבן ואלון מבוקע.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות