כצפוי- בפעם השניה בוטלה ישיבת המועצה, איפה הכירה חברת המועצה לראשונה את מי שהפך לבחיר ליבה וחציה השני והיכן עשתה אביבית בר זוהר שירות צבאי.
ראשון: ראש לשכת רחמים מלול, צביקה מדהלה, מודיע לחברי מועצת העיר על דחיית ישיבת התקציב בפעם השניה בגלל המשך הסגר, הפעם, למוד ניסיון- ללא תאריך נוסף. מי שלא שם לב או לא קיבל את ההודעה היה חבר המועצה דני מרשה שבכל זאת הגיע ביום שלישי אל אולם ספורט קציר, מרשה נדהם לראות שהכל סגור ולאחר מספר טלפונים הוא הבין שהישיבה בוטלה וחזר אל ביתו.

ראשון: בהמשך להודעת ביטול ישיבת המועצה, באותו ווטסאפ של חברי מועצת העיר, היתה מי שהעירה על כך שראש מועצת מזכרת בתיה הגיש בג"צ כדי לקיים את ישיבות המועצה באמצעות הזום. נמתין לתוצאות, בינתיים מסתיים הסגר כך שזה לא ממש משנה.

ראשון: אחרי שרוב חברי המועצה, הנהלת העיר ואלפי תושבים הגיעו להתחסן במתנ"ס קרית משה ולפרגן לצוות, הגיעה תורה של דוברת העירייה אביטל רגב קיסר שהתייצבה במתחם ביום ראשון וכמו קודמיה, לא שכחה להודות לצוותים הרפואיים ולסמנכ"ל חוויות גולן ביטון ועובדי המקום- עובד ראובן, ניסים אשואל, שלום וצביה לביא.

שני: מנכ"ל רשת חוויות לשעבר עדי דויטש, מגיע לפגוש את מנהל מחלקת הספורט בחברה העירונית דורון שמחי, הסיבה- דויטש נבחר לאחרונה לנהל את אגף הספורט בעיריית מודיעין והגיע לקבל בנושא הספורט טיפים משמחי. שיהיה בהצלחה!

שני: מזל טוב ל-דני חממי שחגג יום הולדת צנוע בצל הקורונה בחיק חברו, איש העסקים שלום ששון, ובנו שפי. חממי זכה לשפע ברכות שהתחילו בהודעות לפלא הפרטי הראשון היה ראש העיר רחמים מלול והברכות המשיכו ברשת החברתית פייסבוק מכל קצוות הקשת הפוליטית המקומית. מזל טוב!

שני: אגף החינוך של עיריית רחובות בהובלת אפרת צוקרמן עורכת הרצאת זום בנושא הקורונה לכל עובדי מערך החינוך בעיר. בפתח הזום הראיס רחמים מלול שמדבר מלשכתו על חשיבות הזום ומבקש להעביר את המסר, אחריו נאמו פרופסורים מבית חולים קפלן- ציון חגי ואורן צמחוני כל אחד ממשרדו, את מ"מ ראש העיר ומחזיק תיק החינוך זהר בלום תפס הזום באמצע נהיגה, השיחה, היתה קצת מקוטעת אך המסר הועבר.

שלישי: הזוג המדליק של העיר רחובות, מלכת היופי אילנית לוי ובעלה אלירז שדה, מתכוננים להקרנת הסדרה "זיגי" העוסקת בעלילות ומקרים מתקופת הקורונה. בסדרה ישחקו דמויות מרכזיות ומוכרות. לצילומים הגיעו לפרגן ילדיהם ליאם ואלין. שיהיה בהצלחה.

שלישי: יבגני ברגינסקי, בעלה של חברת מועצת קארין, נזכר ביום שהם נפגשו והפך את שניהם לגוף אחד. כמחווה מרגשת הוא שלח למשרדה החדש בפארק המדע זר פרחים מושקע. קארין שהתרגשה עד מאוד העלתה את זה לפייסבוק והצליחה לבלבל את מאות המברכים שחשבו שהפרחים הם לרגל יום הנישואין. לאחר מכן נזכרה: "גרנו בראשל"צ, הכרנו באתר הכרויות והוא אסף אותי לפאב ברמת החייל". אז הוא התחיל איתך? "הוא טוען שאני פניתי אליו אבל אני חושבת שהוא זה שפנה ראשון. למחרת הדייט החלטנו להתנתק מכל אתרי ההכרויות. עברנו לגור ממש מהר, תוך ארבעה חודשים הוא הציע לי נישואין, זה היה בסוף יוני. בתאריך 29 לאוקטובר 2007 התחתנו ובתאריך 23 למרץ אריאל שלנו נולדה, לאחר חודשיים נכנסתי שוב להריון עם הילדה שלנו שלי ואיתן נולד אחרי 7 שנים. התרגשתי מאוד מהפרחים ותודה לכולם על הברכות".

רביעי: כוכבת הריאליטי ודיירת האח הגדול לשעבר, הרחובותית אביבית בר זוהר, שעוקבת מקרוב אחר ההתפתחויות בבית האח הגדול, צפתה במשימה של חיילי האח/צה"ל ונזכרה השבוע שגם היא שירתה בצבא, ולא סתם שירות, בר זוהר שימשה כפקידה פלוגתית של סייעת גדוד 13- גולני. דוגמא אישית.

חמישי: חבר מועצת העיר רחובות והאסטרטג אביב איטח החל השבוע באופן פורמלי לעבוד עם שר החינוך יואב גלנט, איטח שנאלץ לסיים את תפקידו אצל השר זאב אלקין חישב מסלול מחדש, בתוך חודש בלבד נקטף לעבוד אצל השר גלנט. איטח: " מודה לשר גלנט על הבחירה והאמון ובהזדמנות זו אני מבקש להודות לחברי/יות הכנסת ולשרים/ות מהליכוד על ההתעניינות וההצעות המכבדות והמכובדות". בהצלחה!

שישי: סגן ראש העיר יניב מרקוביץ מחליט לפרגן הפעם לגיסו, טל פרי, שמונה לאחרונה לשופט בתי משפט השלום במחוז מרכז. הרחובותיים שראו את הפוסט מכירים את פרי בהיותו שחקן כדוריד מצליח. איש העסקים הרחובותי מדי כהן גרף לזכותו את הצלחתו של פרי "הכל בזכותי". שאלנו את מדי למה הוא חשב כך ולמנגל הוא סיפר: "ההורים שלו עבדו קשה רוב היום, אמא שלו היתה מורה ואביו חשמלאי, בכל פעם שחזר מבית ספר הייתי מביא לו את ארוחת צהריים, מד"ר שניצל שהפעלתי בזמנו, הם גרו במרכז העיר וכל יום הייתי שולח לו ארוחה. יש לו הורים מדהימים". מרקוביץ סיכם: "זכרו את השם הזה טוב טוב כי הוא רק בתחילת הדרך". בהצלחה רבה!

הקואצ'רית הרחובותית: מאיה בן דוד, שלאחר שהוצאה לחל"ת מהחברה העירונית (היכל התרבות) מימשה את חלומה כקואצ'רית דווקא בתקופת הקורונה. בימים אלה מדלגת בן דוד בין ערוצי הטלויזיה לבין עשרות מטופליה, בחברה העירונית מברכים על ההצלחה אך מודים שמרגישים בחסרונה. בן דוד: "שמחה לעדכן שביום שלישי הקרוב אני שוב משתתפת בתוכנית "שלישי, שניים כי טוב" עם אלי שאקו ולאה ליטינסקי, בשעה 21:00, מבחינתי אתם איתי במסע הזה, אז אשמח שתיצפו. אצרף לינק בהמשך, שבת שלום❤".

יחגגו השבוע: * ביום ראשון 6.2.2021- יום הולדת לאביטל פוגל, בת הזקונים לרחמים וזהבה מלול שתחליף קידומת ל- 30. * ביום רביעי יחגוג 71 חורפים צבי פרליס (מזכיר העירייה לשעבר), אחיו אבנר יקיר העיר יחגוג בשבת 75 חורפים. יעל צור (אישתו של חבר המועצה גיא) תחגוג ביום שני 48 חורפים.
