״עיר טובה היא עיר מגוונת שלוקחת בחשבון גם את בני הגיל המבוגר״ ציינה ח״מ איטל בציר אלשיך בארוע שהתקיים לבני הגיל השלישי.
בשבוע שעבר הגיעו כ-700 וותיקים תושבי העיר לאירוע ״עכשיו זה הזמן שלכם״ שהתקיים בהיכל התרבות.
הארוע נערך על ידי גוף התקשורת ״אונלייף״.

את הכנס פתחה הזמרת שלומית אהרון ונגניה בהופעה מרגשת ובשירים מוכרים שגרמו לקהל להשתתף ולשיר.
עלתה לשאת דברים ולברך את בני הגיל השלישי ח״מ איטל בציר אלשיך שבין היתר אמרה: ״עכשיו זה הזמן שלכם, גם ליהנות, גם לבלות וגם להמשיך ולממש את עצמכם ועכשיו זה גם הזמן של הערים לקחת אתכם בחשבון, את הגיל המבוגר כחלק בלתי נפרד מכל קהילה וקהילה״
והוסיפה: , לא בכדי דאגתי לקדם דרך וועדת תכנון ובנייה בה אני חברה, את החשיבות בבנייה לא רק של 5 ו-6 חדרים אלא בבנייה של 3 ו-4 חדרים, לא רק לזוגות צעירים אלא גם עבור סבים וסבתות ובני הגיל המבוגר שצריכים לראות אותם יותר בשכונות, בגינות ובפארקים, יותר בבתי הספר ובגני הילדים כחלק בלתי נפרד מצוותים. כי עיר טוב היא עיר מגוונת שלוקחת בחשבון גם את בני הגיל המבוגר״.
בין הנושאים המרכזים בהם דנו בהרצאות ובפאנלים היו: נושא הפיננסים, יזמות ורשתות חברתיות. גמישות המוח ועוד.
הבוגרת בפאנל בנושא: יזמות ורשתות ניתנו כלים כיצד למנף את הרשתות החברתיות לקידום יזמות ולפיתוח חיי חברה. בנושא זה נטלה חלק כרמית אלבק מייסדת משחקי "חלום לי "וקבוצת הפייסבוק "סבתא בסטייל"
את האירוע חתמה ד"ר דינה אייזן רופא במקצועה שמרצה בכל העולם על חשיבה אופטימית ובריאות.