לפנות בוקר: חצר גן הילדים עלתה באש, ילדי הקייטנה וההורים נכנסים דרך הפיח שנותר. במערך הכיבוי חוקרים אם מדובר בהצתה מכוונת.
בשעה 02:00 לפנות בוקר הוזעקו כוחות ההצלה אל אשכול גן ילדים ברחוב אפרים קציר שבשכונת רחובות המדע. הכוחות שהגיעו פעלו לכיבוי שריפה שפרצה בחצר גן ילדים "יהב" והצליחו למנוע את התפשטות השריפה. הבוקר הגיעו הורי קייטנת הגן ונדהמו לראות את הכניסה מלאה פיח ושרופה. אחד ההורים אמר לחדשות רחובות ניוז: " זה לא נעים לראות גן שרוף ולהכנס אליו שילדינו נושמים פיח. הגננות סוגרות את הדלתות וזה המקסימום שהן יכולות. אנחנו מקווים שהמקום יתוקן במהירות האפשרית ושאחרי החג כולם יחזרו לשגרה".
הבוקר (רביעי) הגיע אל המקום חוקר שריפות ממערך הכיבוי ובסיום חקירתו הוא יקבע אם מדובר בהצתה.

מ"מ ראש העיר המחזיק בתיק החינוך זהר בלום הורה לבצע במיידי עבודות שיפוץ: " על הבוקר התחלתי לטפל בנושא, הוריתי על ביצוע עבודות שיפוץ הגן בהקדם. לא רציתי לשלוח עובדים בזמן שהקייטנה פעילה, לכן הוריתי שכבר בצהריים יגיעו לנקות את הכניסה לגן כדי שיהיה נקי יותר. אני מאחל להם המשך קייטנה מהנה וחג שמח לכולם".