מאסר על תנאי למאיימת על עובדת עיריית רחובות: "לא תנשמי, אגמור אותך"

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

עונש מתחשב: מאסר על תנאי לתושבת רחובות שאיימה על עובדת סוציאלית של עיריית רחובות.

שופטת בית משפט השלום ברחובות אדנקו סבחת חיימוביץ' השיתה קנס בסך אלף שקלים ושלושה חודשי מאסר על תנאי לתושבת רחובות, שאיימה על עובדת "אני יודעת שאת לא תחיי ולא תנשמי עד שאני אגמור אותך". מכתב האישום עולה כי בחודש אפריל 2021 בשעת צהריים, פנתה רחל, עובדת סוציאלית משירותי הרווחה של עיריית רחובות, אל תושבת העיר ושאלה מדוע שני בניה לא שבו לפנימיה. בתגובה היא איימה על חייה.

https://chat.whatsapp.com/FEXsZjS1BkMGHdn67sEFXx

"הגנה על שלומה, כבודה ובטחונה שהופנה נגדה מלל מאיים, מדגישה ומפנה לפסיקה לא מדובר בעבירת איומים רגילה, מדובר בעבירת איומים כלפי עובדת סוציאלית אשר בתי המשפט עושים אבחנה ברורה על חומרה יתרה כאשר מפנה מלל מאיים כלפי איש ציבור, משרת ציבור. הדברים גם כמקשה אחת שמסתכלים על נסיבות האיום שהרי מתקשרת למתלוננת לאור העובדה שהילדים שלה לא חזרו לפנימיה".

השופטת אדנקו סבחת חיימוביץ

אמרה השופטת סבחת חיימוביץ' וסיכמה: "נתתי דעתי לכך כי מצבה הנפשי של הנאשמת הוא מורכב. היא אמנם נמצאה כשירה לעמוד לדין ואחראית למעשיה אך גם מעדותה בפניי ניתן היה להתרשם כי יש קושי אמיתי של הנאשמת אף אם 1זה לא מהווה הגנה שבדין הרי שיש לתת לכך משקל בעת גזירת דינה".

הצטרפו לעדכונים👇👇👇

https://chat.whatsapp.com/FEXsZjS1BkMGHdn67sEFXx

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות