
קוראי 'רחובות ניוז' נהנים ממחיר מיוחד של 99 ש"ח לכרטיס למופע "אמי הגנרלית" בכיכובה של האחת והיחידה ציפי שביט, בהפקת בידור חדשה ומצחיקה עד דמעות שתיערך במוצ"ש הקרוב (23/11)בשעה 21:00 בהיכל התרבות רחובות. למימוש ההטבה התקשרו 08-9364979,08-9467890 או באתר lotus.smarticket.co.il
קומדיה בינלאומית מאת אלי שגיא בהשתתפות : ציפי שביט, פולי רשף, עודד מנסטר, סער בן יוסף וטלי בן יוסף.
אמא, דאגנית, חרדתית, אמיצה, בקיצור… אין כמו אמא, מגיעה עד ליחידה הצבאית שבחרמון, להביא לבנה החייל אוכל ביתי. סגן גבי נבוך ומבולבל מהתזמון הגרוע של אמו, מפקיד אותה אצל הש"ג אזולאי, שבהמשך יקלל את הרגע שהופקד לשמור על אמו "הלא מזיקה" של סגן גבי. אך מה שנראה כמו התחלה של יום רגיל, הופך במהרה ליום מלא בטעויות. האם משתלטת על כל היחידה, מלמדת את המזכירה הצבאית שמאוהבת בבנה, על נשיות ויופי, חושדת שבעלה בוגד בה ועל הדרך מספיקה להסתבך עם אנשי האו"ם ונקלעת בטעות אל קו האויב.
ההצגה "אמי הגנרלית" הייתה שלאגר ענק בשנות ה-70 והופיעה למעלה מאלף פעם ברחבי הארץ (בכיכובה של גאולה נוני). בהמשך להצלחה המסחררת, הופק גם סרט הקולנוע "אמי הגנרלית" בכיכובה של גילה אלמגור וההצלחה עברה גם לחו"ל – ההצגה הופקה ב-15 ארצות בעולם: באירופה, דרום אמריקה וארצות הברית.
קוראי 'רחובות ניוז' נהנים ממחיר מיוחד של 99 ש"ח לכרטיס למופע במקום מחיר מלא של 149 ש"ח. ההצגה כאמור תיערך במוצ"ש הקרוב (23/11) בהיכל התרבות רחובות. למימוש ההטבה התקשרו 08-9364979,08-9467890 או באתר lotus.smarticket.co.il