סלילת דרך חדשה הפחיתה משמעותית את פקקי התנועה במתחם בדיקות הקורונה במוזיאון הפרדסנות 

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

בעקבות סלילת דרך חדשה הופחתו משמעותית פקקי התנועה במתחם בדיקות הקורונה במוזיאון הפרדסנות.

 

במהלך השבוע הצטברו מאות תלונות מצד אזרחים על פקקי תנועה גדולים, וזמני המתנה בתורים שהשתרעו על פנח שלושה וחצי קילומטרים במתחם בדיקות הקורונה. היום (רביעי) הכשירה העירייה כביש גישה חדש שמתחיל ברחוב גורדסקי, כניסה לבית העלמין. הכניסה כאמור משחררת את הלחץ היישר אל ששת מסלולי הבדיקה. הכניסה הקודמת כאמור גרמה לחלק מחסימת הכביש העוקף המזרחי מנחם בגין וכן לעומס עד כדי חסימת חנות "דוכן הפרדסן" שבכניסה למתחם המוזיאון (אולמי שמים כחולים).

חנות "דוכן הפרדסנות" בכניסה לשמים כחולים

אחד התושבים אמר: " בלתי נסבל לחכות בתור, המתנו שלוש וחצי שעות עד שהגענו, רכבים עקפו מכל צד שרק יכלו, אנשים מגיעים בחוסר סבלנות ובצדק. הבעיה היא שמגיעים אל המתחם אזרחים מכל האזור ולא רק מרחובות, לידי עמד רכב עם משפחה שלמה שהגיעה מרמלה, רכב נוסף הגיע מחולון כי אמר שאצלם עמוס יותר, גם תושבי ראשון לציון פגשתי כאן. הבטיחו שהבדיקות יבוצעו רק לתושבי רחובות, לא מבין למה מאפשרים לכל האזרחים להגיע ולהיבדק".

מתחם בדיקות הקורונה צילום רחובות ניוז

דובר צה״ל מסר בתגובה: "מפקדת 'אלון' ופיקוד העורף בשיתוף הרשויות המקומיות מפעילים מדי שבוע מעל ל-200 נקודות דיגום לבדיקות קורונה ברחבי הארץ בשיטות שונות: היבדק וסע, היבדק ולך ואף דיגום עד הבית במקרים הנדרשים לכך".

כוחות השיטור במתחם בדיקות הקורונה 

"פריסת מתחמי הדיגום נקבעת בהתאם לדירקטיבות והערכות מצב המתקיימות במפקדת 'אלון' בשיתוף משרד הבריאות ומחוזות פקע״ר. במקרה זה, המדיניות הקיימת כיום היא מדיניות "דיגום חופשי" ללא הבדלה במקום מגורים ונקבעה על ידי משרד הבריאות. באזורים בהם לא מופעל מתחם ניתן להגיע אל מתחמי דיגום שנפתחו בערים סמוכות- חולון ולוד. נדגיש כי קיימת אפשרות לבצע בדיקות קורונה בקופות החולים ולא רק בעמדות השונות הפרוסות ברחבי הארץ. פיקוד העורף, בשיתוף הרשויות המקומיות, ימשיכו לפעול בכל דרך על מנת לטייב את המענה המשותף להתמודדות עם מגיפת הקורונה".

מתחם דרייב אין קורונה צילום מד"א

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות