איזו עדות מסר אופיר מלול (בנו הבכור של הראיס רחמים) למשטרה, איפה נפגשו מתן דיל ואלירז שדה, שמוליק סילמן חושף מה באמת היה בשיחה עם ראש הממשלה והודף שהוצע לו ג'וב? מזל טוב ליקיר צברי ולמי עוד?
ראשון: רל"ש ראש העיר צביקה מדהלה יעבור משרד, ומשרדו הישן בקומה השישית ישמש את סגן ראש העיר הנכנס אמיתי כהן. בשביל כהן זו סגירת מעגל לאחר שלפני שלוש קדנציות, המשרד הזה בקומה השישית שימש את שותפו לשעבר לסיעה – מנחם קליין ז"ל
שני: אופיר מלול בנו הבכור של הראיס, מבחין בחשוד שמצית שדה קוצים סמוך לבנין משרדים ולחנות רמי לוי בפארק הורוביץ. מלול מגלה אזרחות טובה כיאה לאזרח שאכפת לו, מזעיק את המשטרה ומוסר עדות לשוטרים. החשוד נעצר וכבר הוגש נגדו כתב אישום כאשר אחד העדים הוא אופיר מלול.

רביעי: יו"ר התסדרות העובדים מרחב רחובות ח"מ עודד עמרם, נפגש באחד החופים בגוש דן לפגישה חשאית, עמרם נצפה על ג'יפ משמר החופים (בתמונה) שמסיע ומחזיר אותו. נמשיך לעקוב.

רביעי: אחרי שהזמרת שורטי פרסמה פוסט ביקורתי כלפי הזמר המצליח והרחובותי לשעבר איתי לוי, קיבלה שורטי איומים על חייה מצד אחת המעריצות של לוי והיא ניגשה להגיש תלונה במשטרה. בתחילת השבוע נוצר סכסוך מתוקשר בין אסף אמדורסקי לזמר העשור הרחובותי אייל גולן, שם זה הסתיים בתגובה נחרצת וחריפה מצד גולן שתקף בחזרה. המנגל מסכם- כנראה שכדי לקדם יחסי ציבור שווה להתגרות בזמרים המצליחים של המדינה.

חמישי: חבר המועצה שמוליק בר דאנזאן נסע להופעה של פורטיס סחרוב בפארק רעננה, באותו הערב חברתו לסיעה אורית שרגאי, הגשימה חלום ונהנתה בהופעה של רמי וריטה. בינתיים נציגי הציבור שלנו נהנים מהופעות ברשויות אחרות, בקרוב הופעות גם אצלנו – עיר המדע והתרבות.
חמישי: תושבי שכונת רחובות המדע מתכנסים ונערכים להתרמת כספים לצורך הקמת בית כנסת חדש לשכונה. ביניהם, תושב השכונה ח"מ מתן דיל, תושב נוסף ומוכר הוא אלירז שדה שמעלה פוסט ומדווח שכבר גייס 1800 שקלים.
חמישי: הלוויתה של איה לביא, מייסדת בימת הנוער, מגיעים לכבדה – ראש העיר רחמים מלול שסופד לה בכאב, מנכ"ל העירייה דורון מילברג ומחזיק תיק התרבות ח"מ עודד עמרם, מנהל הבימה אילן גרזי מניח זר על קברה, עוד בהספדים מנהל האירועים ותלמידה שהיה בוגר המחזור הראשון שלמה טולדו, בוגר נוסף – הזמר דני רובס ששר לה שיר באולם ההספדים והבמאי אופיר שמעוני.

חמישי: אחד מבוגרי בימת הנוער ותושב העיר רחובות לשעבר אקי אבני מגיע למפגש חברי ילדותו בבית הקפה זואי. המפגש היה מרגש, כולם שיתפו את החוויות שעברו והבטיחו לקיים בקרוב מפגש נוסף.

שישי: מזל טוב ל- יקיר צברי, אביו של הקומיקאי הרחובותי המצליח אוראל צברי, לרגל יום הולדתו ה- 64. אוראל שסוגד לאביו סיכם: " מזל טוב לאבא המלך, אבא שלי, האיש שהכי מצחיק אותי בעולם".
שישי: מזל טוב לרחל לוי, אמה של מלכת היופי הרחובותית אילנית לוי שאף מתגוררת לאחרונה בדירתם ברחובות. רחל חגגה 78 אביבים והסבירה איך הפכה למזל תאומים: "לא ידענו את התאריך ואמרתי שנולדתי בערב שבועות וערב שני של חג שבועות יוצא 10.6.2021 אז אני מזל תאומים".
שישי: מזל טוב לארנון מדהלה, לרגל יום ההולדת – 60 שחגגו לו בני משפחתו ורעייתו המוכרת מלשכת ראש העיר – מיכל מדהלה.

שישי: רגע לפני השבת מעלה פוסט שמוליק סילמן, בעלה של ח"כ עידית סילמן (ימינה), והודף את הפרסומים השקריים לפיהם ראש הממשלה בנימין נתניהו הציע לו ג'וב. "כן, קיבלתי גם שיחה מראש הממשלה בנימין נתניהו. שוחחנו בעיקר על אידיאולוגיה וערכים" הוא כותב ומוסיף: " חשוב לי להדגיש שבניגוד לפרסומים כאלה ואחרים, לא הוצע לי שום תפקיד על ידו".

השמחות של השבוע: ביום שישי תחגוג 58 אביבים אשת החינוך מרים איטח, אמו של חבר המועצה אביב איטח.
