משטרת רחובות חוקרת האם בן 5 נרדם או נשכח בשעה שחזר עם שאר ילדי בית הספר בתום יום הלימודים. כאשר, איש כולל מדרכיו והנהג לא שם לב שהוא לא יורד ממנה ,כמו שאר הילדים. הוא התגלה בין הכיסאות ע"י ונלקח ע"י אביו לבדיקה בבית החולים קפלן בעיר שהוא במצב קל.
עדכון לשעה 22:00 – מלווה ההסעה, בן 44 מרחובות, נחקר בחשד להשארת ילד ללא השגחה, בסיומה של החקירה שוחרר למעצר בית בן שלושה ימים. החקירה נמשכת.
תמונת אילוסטרציה
לפני זמן קצר(שני) בשעות הצהריים המאוחרות התקשרה בהיסטריה אחת המנהלות של בתי הספר בעיר למוקד מגן דוד אדום וסיפרה כי אחד מתלמידיה עלה על ההסעה אך לא הגיע לביתו.מחקירה ראשונית של המקרה עולה כי, הילד עלה בבוקר לרכב ההסעות בדרכו לגן ונשכח על ידי המלווה של ההסעה ברכב, עוד עולה מהחקירה עד כה, כי אחד החלונות ברכב נשאר פתוח והילד שהה ברכב כשבע שעות.
אביו של הילד הגיע למקום ולקח אותו לבדיקה רפואית בבית החולים קפלן.כשהוא במצב קל
כוח משטרה שהגיע למקום עיכב את המלווה של ההסעה, בן 44 מרחובות, חקירת המקרה נמשכת.
כוחות הצלה ומשטרה רבים הגיעו לשערי בית הספר ו גבו עדות ממנהלת בית הספר וניסו לאתר את נהג ההסעות. כעת בודקים במשטרה האם נהג ההסעות והן המלווה פעלו ברשלנות והם כנראה יוזמנו לחקירה ,כדי לבדוק איך קרה שהם שכחו את הילד בהסעה ולא הבחינו במהלך סוף הנסיעה כי ילד אחד חסר.
גורמי החינוך בעירייה עודכנו בדבר והם בודקים את הנושא וכי נכון לעכשיו המקרה נמצא בחקירה וכי המלווה עשוי להיות מושעה מתפקידו עד סיומה.
גורם במערך הביטחון סיכם "מזל שזה קרה עכשיו במזג אוויר נוח יחסית ולא בחודשי הקיץ החמים וכבר ראינו מקרים דומים שהסתיימו ברע"