פרסום ראשון: תושב השטחים נעצר בחשד להטרדה מינית של צעירות בקניון רחובות בתוכן בת 14 וחיילת

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז
ניידת משטרה בקניון רחובות

תושב השטחים נעצר בחשד להטרדה מינית כלפי קטינה כבת 14, חיילת צה"ל ועובדת ניקיון כולן בקניון רחובות.

אזרח הרשות הפלסטנית עלי שאהין בן 30 מיהודה ושומרון, נעצר היום (רביעי)  לאחר שהטריד לכאורה שלוש נשים, בהן קטינה, עובדת בקניון רחובות וחיילת. נבדק החשד כי העצור תקף את החיילת ודחף אותה.

אילוסטרציה

החשוד שנמצא בשטח ישראל בהיתר עבודה, נשוי ואב לילדה, עקב על פי החשד אחר הקטינה בת ה-14 בקניון רחובות בעודו צופה בסרטונים פורנוגרפיים בטלפון הנייד ומציג לקטינה את הנייד שתצפה גם כן בחומרים המיניים. באותו היום בשעה 22:00 עקב החשוד אחר עובדת בקניון רחובות, נגע בכתפה והראה לה סרטון פורנוגרפי ממכשיר הפלאפון שלו. במקרה אחר הטריד החשוד באופן דומה חיילת, ונבדק החשד כי הפעיל נגדה אלימות בכך שסטר לה בפניה, בדיון סוכם כי הנושא ייבדק מול סרטונים של מצלמות אבטחה שעל פי התביעה תיעדו את המקרה.

 

עורך הדין של החשוד הכחיש את ההאשמות וטען כי נתקל בטעות באותן צעירות, וכי לא צפה בסרטונים פורנוגרפיים אלא דיבר בטלפון. החשוד הובא היום לבית משפט השלום בפני השופטת זוהר דיבון סגל , ומעצרו הוארך עד ליום חמישי. בפסקתה כתבה השופטת כי ריבוי העבירות המיוחסות לחשוד מעיד על מסוכנות, וכי קיים חשש שינסה להמלט מהדין ולחזור לשטחי הרשות הפלסטנית".

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות