קפלן: פרופ' מיכל קורי מונתה למנהלת אשפוז יום ילדים

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

קפלן מתגאה: פרופ' מיכל קורי מונתה למנהלת אשפוז יום ילדים

המרכז הרפואי קפלן מברך את פרופ' מיכל קורי עם מינויה למנהלת אשפוז יום ילדים ולרופאה בכירה ביחידה לגסטרואנטרולוגיה ילדים במרכז הרפואי.

פרופ' קורי, מומחית ברפואת ילדים ובגסטרואנטרולוגיה של ילדים, מביאה עימה ניסיון קליני ומחקרי עשיר. לאורך הקריירה המרשימה שלה היא הצליחה לשלב בהצלחה טיפול בילדים, הוראה ומחקר, והוכרה על הישגיה בפרס הצטיינות בהוראה מטעם הפקולטה לרפואה ובפרס מנכ"ל כללית על מצוינות בשירות ובחוויית המטופל.

בשנים האחרונות, פרופ' קורי הדריכה מתמחים ברפואת ילדים במחקר מדעי והובילה אותם להישגים מרשימים, לרבות פרסומים בכתבי עת מובילים והצגות בכנסים בינלאומיים.

תחומי המחקר המרכזיים שלה כוללים מחלת הצליאק, הליקובקטר פילורי ומחלות מעי דלקתיות בילדים. פעילותה המחקרית כוללת שיתופי פעולה עם יחידות בארץ ובעולם, כמו גם עם המעבדה האימונולוגית במכון ויצמן, שם היא חוקרת את המיקרוביום של ילדים עם צליאק.

בנוסף לפעילותה הקלינית והמחקרית, פרופ' קורי פעילה באיגודים מקצועיים בארץ ובאירופה, עומדת בראש קבוצת מחקר בינלאומית וחברה בוועדת הלסינקי של קפלן.

המרכז הרפואי קפלן מאחל לפרופ' קורי הצלחה רבה בתפקידה החדש, ובטוח כי תמשיך להוביל את הטיפול והמחקר בתחומה למצוינות.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות