בשורה משמעותית עבור תושבות ותושבי קריית משה ורחובות כולה ערב חג פסח: הכביש המחבר בין שכונת קריית משה המתפתחת ורחוב לוע הארי לדרך יצחק כ"ץ (411) נפתח הבוקר (שישי, 11.4.25) לתנועת כלי רכב. זאת בתום חודשים רבים של עבודה מאומצת וקפדנית, אשר כללה השקעת משאבים רבים והתחשבות בצרכי התושבים, וכחלק מהמאמצים המתמשכים של הרשות לשפר את התשתיות העירוניות ולפתח את מערך התחבורה בעיר.
החיבור החדש צפוי להקל על העומס בצירים הראשיים, לקצר זמני נסיעה ולאפשר גישה נוחה יותר לשכונת קריית משה ולאזורים נוספים בעיר. בעירייה קראו לתושבות ולתושבים לשים לב לשילוט החדש בימים הראשונים לפתיחת הכביש ולהתאים את נסיעתם בהתאם.
"אנו גאים להשלים פרויקט תשתיתי חשוב זה לקראת החג", אמר ראש עיריית רחובות, מתן דיל. "אני מודה לשרת התחבורה והזהירות בדרכים, מירי רגב, לאנשי משרד התחבורה ולצוותים המקצועיים של הרשות על הסיוע המהיר והיעיל בקידום הפרויקט. תושבות ותושבים יקרים, אנא סעו בזהירות והקפידו על נסיעה בדרכים בטוחות בלבד. חג פסח שמח לכם ולבני משפחותיכם, ותיהנו מחופשת החג, מהשהות המשפחתית ומהתשתיות המשופרות שאנו מעמידים לרשותכם".
צילומים: א.ד האחים אדרי