רחובות: משאית מלאה בכל טוב בדרך לשדרות, לגדוד לוחמי ארז

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

מרחובות באהבה: חמ״ל המתנדבים של ״כולנו משפחה אחת״ ברחובות שלח הבוקר משאית מלאה בכל טוב לשדרות, ועשרות ארגזים לגדוד לוחמי ארז, בעוטף ירושלים

 

מחמם את ה❤️: החמ"ל של מיזם "כולנו משפחה אחת" בשיתוף עיריית רחובות, רשת חוויות, "עוצמה לחייל" ובסיוע רשת יוחננוף מחבק את העיר שדרות והיום יצאה משאית מרחובות מלאה בעשרות ארגזי תרומות למשפחות.

אתמול התקבלה פניה מעיריית שדרות לסלי מזון למשפחות בעיר. החמ״ל יצא בקריאה דחופה לתושבי העחר להגיע ולתרום מוצרי מזון יבשים כדוגמת פסטות, קפה סוכר, תה, קפה נמס ,עוגות ועוגיות ארוזות קמח, פירורי לחם, אורז שמן ועוד. התושבים נענו בהמוניהם ועד מהירה גויסה הכמות הנדרשת.
הבוקר יצאה המשאית לדרכה, מלאה בכל טוב, מרחובות באהבה לתושבי שדרות.

כמו כן אתמול התקבלה פניה גם מגדוד ארז, הגדוד הלוחם שמאמצים עיריית רחובות ו- וועד העובדים, אשר אחראי על השמירה על המעברים בירושלים. בתוך מספר שעות התארגנו בחמ״ל ולמחרת הגיעו חיילי הגדוד ואספו עשרות ארגזים של מוצרים לטובת לוחמות ולוחמי הגדוד.

סגן ראש העיר אמיתי כהן: "העיר שדרות עברה מהלומה קשה וישנם אנשים רבים שמסוגרים עדיין בבתים, אמש הוצאנו קריאה לתרומת מוצרים אליה נענו במהירות תושבי ותושבות העיר והבוקר יצאנו במשאית מלאה כל טוב כדי לחזק את תושבי שדרות.
תודה לכל המתנדבים והמתנדבות הרבים שנמצאים פה ימים ולילות בחמ"ל כדי שנוכל להיענות לכל הבקשות"

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות