רחובות: נעצר חשוד ששדד מאישה את תיקה במרכז העיר. "בסך הכל יצאתי מהבית, לא התכוונתי לעשות שום עבירה"
שוטרי תחנת רחובות עצרו הלילה חשוד בשוד אישה בעיר, האישה הזעיקה את השוטרים והתלוננה כי החשוד חטף את הפאוץ' מידיה. החשוד אותר ונעצר, בחקירתו מסר כי מצא את הפאוץ' זרוק בפח האשפה והוא מכחיש את אירוע השוד המיוחס לו. לפני זמן קצר הובא לדיון הארכת מעצרו בבית משפט השלום בראשון לציון.

סנגורו עו"ד איתי בן נון: " מרשי סבור שמה שמיוחס לו הוא חסר ערך כיוון שהוא מצא את הפאוץ' בפח האשפה. בכל אופן אני מבקש לשחררו. המשטרה ביקשה להאריך את מעצרו בשבעה ימים לצורך המשך החקירה בעודו מאחורי סורג ובריח.
השופט גיל גבאי האריך את מעצרו בשלושה ימים בלבד. " בשלב זה בהתחשב בחומרת המעשים אך גם בעבורו הפלילי המכביד של החשוד, קמה עילת מעצר של מסוכנות. החשוד השתחרר בימים האחרונים ממאסר בגין עבירות אלימות, כאשר קדמו למאסר זה הרשעות בעבירות אלימות נוספות".
הצטרפו לעדכונים👇👇👇