רחובות! עשרה שב"חים נעצרו באולם אירועים מוכר באזור

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז
מעצר, שבחי"ם, עצורים, צילום משטרת ישראל

עשרה שוהים בלתי חוקיים נעצרו באולם אירועים מוכר ויוקרתי באזור.

 

בית משפט השלום בראשון לציון האריך לפני זמן קצר (שני) את מעצרם של תשעה שוהים בלתי חוקיים תושבי איו"ש, שנתפסו לנים באולם אירועים מוכר באזור. המעצר בוצע לפנות בוקר על פי צו שיפוטי, כאשר שוטרי תחנת משטרת רחובות מצאו את החשודים ישנים במקום.

בדיון שהתקיים בפני כבוד השופט יובל קדר, ציין נציג המשטרה רס"ב איליה שוורצמן כי החשודים נחקרו והודו שאינם מחזיקים בהיתר כניסה לישראל. המשטרה ביקשה להאריך את מעצרם ב-2 ימים נוספים על מנת להשלים את הפעולות הנדרשות להגשת כתב אישום.

סנגוריהם של החשודים מטעם הסנגוריה הציבורית, עורכי הדין איריס אהרונוב, ג'ריס ברהום, עבד אבו עאמר ויאסים אבו עאמר, טענו כי החקירה הסתיימה וכי ניתן היה להביא הצהרת תובע. הם ביקשו לאפשר לחשודים לבצע שיחות טלפון במהלך המעצר.

השופט קדר קבע כי קיים חשד סביר שהחשודים ביצעו את העבירות המיוחסות להם ומתקיימת עילת מעצר של מסוכנות. הוא האריך את מעצרם ביום איד בלבד, עד – 8.4.25, והורה לשב"ס לאפשר לחשודים לבצע שיחות טלפון מאחר ולא מתקיים חשש לשיבוש החקירה.

על פי הדיון, המשטרה מנהלת במקביל בדיקה לגבי מעסיקיהם של השוהים הבלתי חוקיים, כפי שעלה בחקירה.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות

מדיניות פרטיות

נהל העדפות עוגיות

עוגיות חיוניות

עוגיות אלה חיוניות לתפקוד התקין של האתר ואינן ניתנות לביטול.

עוגיות פונקציונליות

עוגיות אלה מאפשרות למערכת לזכור בחירות שעשיתם ומספקות תכונות משופרות.

עוגיות אנליטיות

עוגיות אלה עוזרות לנו להבין כיצד המבקרים משתמשים באתר באופן אנונימי.

עוגיות שיווקיות

עוגיות אלה משמשות להצגת פרסומות רלוונטיות יותר עבורכם.