צעיר מרחובות הפר צו הרחקה ותקף את אשתו "התגנב כשהיא ישנה, חיבק אותה ושאל 'את מחכה למישהו'"?
כתב אישום הוגש בתחילת השבוע לבית משפט שלום ומשפחה בראשון לציון נגד תושב רחובות בגין תקיפת בת זוגו והפרת הוראה חוקית. הנאשם הצעיר תושב רחובות בן עשרים וארבע המתגורר בשכונת אושיות, הוא ובת זוגו נמצאים בהליכי פרידה שהחלו לפני מספר חודשים ולזוג שני ילדים משותפים. לאחרונה השתחרר בתנאים מגבילים, בתחילה שהה במעצר בית מלא בפיקוח הוריו ובהמשך קיבל את אישור בית המשפט לצאת להתאווררות מספר פעמים בשבוע, אך נאסר עליו ליצור קשר עם בת זוגו בכל דרך ובית המשפט הורה לו לשמור על מרחק של 500 מטר ממנה לפחות. על פי כתב האישום, הנאשם לא כיבד את הוראת בית המשפט ויצר עם זוגתו קשר, ולבסוף גם התפרץ לביתה והכה אותה.
המשטרה טוענת כי בערב חג סוכות הגיע הנאשם בשעת לילה וכשהוא תחת השפעת אלכוהול אל בית אימה של זוגתו ברחוב כובשי החרמון, שם מתגוררת כעת המתלוננת. דלתות הבית היו סגורות ונעולות והמתלוננת ישנה במיטתה באותו השעה, טיפס הנאשם אל מרפסת השירות של הבית ונכנס דרך החלון, הלך לחדר השינה של זוגתו וחיבק אותה מאחור. המתלוננת התעוררה בבהלה ודרשה ממנו לצאת והוא השיב לה: "למה, את מחכה למישהו?".
המתלוננת קמה והראתה לו שאין בבית אף אחד, ביקשה ממנו לצאת בשנית והזהרה שתזמין משטרה. הוא סגר את הדלת והחל להכות את בת זוגתו לשעבר, תפס בשערה והכה אותה באגרופים בפניה עד ששפתיה דיממו. הנאשם הפסיק את המכות, מילא כוס מים עבור המתלוננת ואמר לה לשתות אחרת "ישבור אותה".
הרעש שהקים העיר את ילדיהם של בני הזוג לשעבר והמתלוננת ניגשה אל הילדים כדי להרגיע אותם. בחדר הילדים, ביקשה המתלוננת שילך פעם נוספת, אך הוא סירב ודרש ממנה לחבק אותו, היא נשכבה על ידו במיטתם של הקטינים ועשתה כפי שביקש. כשנדרם הנאשם היא ניצלה את ההזדמנות ונמלטה עם הילדים מהמקום.
כתוצאה מהמכות שהחטיף לה נגרמו לה חבלות במצח בשפתיים, נפיחות בגשר האף ושטפי דם בחנכיים ובשפתה התחתונה. לצד המקרה הספציפי המובא בכתב האישום, המשטרה טוענת כי הנאשם התקשר אל המתלוננת מספר פעמים וכן יצא מביתו באופן תדיר בניגוד להוראות בית המשפט.
הצטרפו לעדכונים👇👇👇