ראש העיר, רחמים מלול לתושבי העיר: ״ישנה חשיבות קריטית לשיתוף הפעולה שלכם״
בימים האחרונים נרשמה עלייה המשמעותית במספר חולי הקורונה בישראל, ובפרט במוסדות חינוך כמו בירושלים .
שר הבריאות יולי (יואל) אדלשטיין, קיים שורת התייעצויות עם גורמי המקצוע במשרד הבריאות, מהן עלה כי הלימודים בבתי הספר ימשיכו למעט מוסדות חינוך שבהם התגלתה תחלואה בנגיף קורונה.
לאור החשש מהתפרצות נוספת, קורא ראש העיר, רחמים מלול, לתושבי העיר להמשיך ולהקפיד על הנחיות הזהירות על מנת למנוע הידבקות בנגיף הקורונה:
״תושבות ותושבים יקרים, ישנה חשיבות קריטית לשיתוף הפעולה שלכם . לצערנו עולה כי שיעור התחלואה במערכת החינוך גדל בימים האחרונים. מתברר שדרישתי לערוך בדיקות סקר מידגמיות בכל מערכת החינוך -היתה מוצדקת, ואני קורא למשרד הבריאות ומשרד החינוך – עוד לא מאוחר לנקוט צעדים מניעתיים מבלי לסגור שוב את כלל מערכת החינוך.
אחרי שבועות של מאמצים למנוע ככל שניתן את התחלואה בעיר ולהתמודד עם המגיפה, אני קורא לכם להמשיך ולשמור על משמעת : ריחוק חברתי בן 2 מטרים, שמירה על היגיינה ועטיית מסיכה יסייעו לנו לבלום גל שני של מגיפה. למענכם ולמען בריאות הסובבים אתכם, שמרו על הכללים״.