חבריו של איליי ז"ל: " לפני שבועיים הוא היה עם אמו בדובאי ומתברר שזה היה טיול פרידה".

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

חבריו של איליי שמחי ז"ל בן 16 מתקשים להאמין: " הוא היה חבר אמיתי, עם שמחת חיים מטורפת".

 

בשלישי בערב כאמור הלך איליי לחברו, בזמן שהוא שיחק בסלון עם אחיו של חברו הוא לפתע התמוטט. "בניגוד לחרושת השמועות, הוא לא נפל מכסא, לא היה בג'קוזי ולא כלום, הוא צעק 'איי' והתמוטט. חבריו ביצעו עליו החייאה עד שהגיעו כוחות רפואה שהמשיכו לבצע את הפעולות. במהלך הפעולות שביצעו, הגיעו כוחות כיבוי לסייע והורידו אותו באמצעות מנוף מהדירה בקומה הרביעית תוך שפעולות ההחייאה נמשכות. בבית החולים קפלן הוא נפטר".

איליי שמחי ז"ל

 

איליי גדל ברחובות מגיל 4, למד בבית ספר אורט בתל נוף, "כולם חושבים שהוא יחזור ויתעורר ויגיד שהוא עבד עלינו" סיפר אחד מחבריו. "אף אחד לא מאמין, דיברנו בשעה תשע, שעה וחצי לאחר מכן זה קרה, הוא אמר שהוא עם האופניים, ששמעתי על זה חשבתי שאולי הוא עשה תאונה. פשוט לא נתפס, איך ילד מקבל דום לב".

מקורבים למשפחה סיפרו: " איליי קיבל שלושה חיסוני קורונה, חובה לבדוק אם יש קשר בין הדברים. רק לפני שבועיים הוא נסע עם אמא שלו לטיול בדובאי, עכשיו מסתבר שזה היה טיול הפרידה שלו".

איליי שמחי ז"ל

גופתו של איליי נלקחה אל המכון המשפטי באבו כביר, אולם לאחר החלטת בית משפט, היום בצהריים (חמישי), גופתו תשוחרר ומועד הלוויה יפורסם בהמשך היום, איליי ייקבר בבית העלמין ראש העין לצד אמו הביולוגית.

(שימוש בתמונות באדיבות לרחובות ניוז)

הצטרפו לעדכונים👇👇👇

https://chat.whatsapp.com/KPgFY0ln1Ut1OqigdgAMkX

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות

מדיניות פרטיות

נהל העדפות עוגיות

עוגיות חיוניות

עוגיות אלה חיוניות לתפקוד התקין של האתר ואינן ניתנות לביטול.

עוגיות פונקציונליות

עוגיות אלה מאפשרות למערכת לזכור בחירות שעשיתם ומספקות תכונות משופרות.

עוגיות אנליטיות

עוגיות אלה עוזרות לנו להבין כיצד המבקרים משתמשים באתר באופן אנונימי.

עוגיות שיווקיות

עוגיות אלה משמשות להצגת פרסומות רלוונטיות יותר עבורכם.