תנובה מסכמת: חודש של פעילויות התנדבותיות

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

תנובה מסכמת: חודש של פעילויות התנדבותיות ביניהם ב'מעון נווה אדיר' ברחובות

כ-750 עובדי תנובה הפרוסים ברחבי הארץ צפויים להתנדב בכ-55 פעילויות התנדבותיות במסגרת יום המעשים הטובים ולאורך כל חודש מרץ

כמיטב המסורת, גם השנה תנובה מצטרפת ליום המעשים הטובים כחלק מאחריותה עבור החברה והקהילה ומציעה לעובדיה כ-55 פעילויות התנדבותיות שימשכו לאורך כל חודש מרץ תוך מתן דגש על עשייה, תמיכה, התנדבות וסיוע לקהילות ברחבי המדינה בדגש על פריפריה החברתית והגיאוגרפית תוך התמקדות באוכלוסיות מגוונות. במהלך החודש צפויים לקחת חלק במגוון פעילויות ההתנדבות כ-750 עובדי תנובה.

מפעל תנובה רחובות צילום: רחובות ניוז

שבוע שעבר התנדבו כ-10 עובדי תנובה מאגף התפעול ממחלבת רחובות ב'מעון נווה אדיר' ברחובות בשיתוף עמותת 'אלון ואלה'. מעון נווה אדיר מספק שירותים לילדים, בני נוער ובוגרים בעשרות מסגרות בפריסה ארצית ממגוון אוכלוסיות: אנשים עם לקויות למידה, לקויות הסתגלות, קשיים רגשיים, אנשים על הרצף האוטיסטי ואנשים עם מוגבלות שכלית התפתחותית. המתנדבים הנעימו את זמנם של הדיירים, יצאו לטיול ברחבי המתחם, הכירו את הדיירים, ערכו פעילויות מהנות והכינו יחד פיקניק לכל הדיירים עם מגוון רחב של מוצרי תנובה.

נטע בן מנחם, מנהלת אחריות תאגידית בתנובה: "מדובר במסורת רבת שנים שתנובה לוקחת חלק ביום משמעותי זה והופכת אותו לחודש שלם. גם השנה, אפשרנו לעובדי החברה להתנדב לבחירתם במגוון רחב של פעילויות על מנת לסייע ולתמוך בצמצום פערים בחברה הישראלית."

תגובות

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות