גאווה ישראלית: תחת אבטחה כבדה הופיע אמש אייל גולן והתמודד עם אנטישמיות
בעת הופעתו אמש בצרפת, הזמר הישראלי המצליח ביותר במדינה, יליד רחובות אייל גולן, לא נרתע מההפגנות האנטישמיות שהתקיימו מחוץ למקום המופע. במקום להתעלם מהמצב, גולן בחר להתייחס אליו ישירות מעל הבמה במסר חזק של גאווה יהודית וישראלית.
מול קהל נלהב של מעריצים, גולן אמר בנחישות
"כולנו יודעים שכאן בפריז יש אנטישמיות, אבל גם הערב יש פה בחוץ הפגנות ועימותים כי אנחנו יהודים. אז יש לי חדשות בשביל כל מי שיש לו בעיה, לא נשתוק, לא נתנצל, לא הולכים לשום מקום אנחנו ואף אחד לא יפריע לנו לשיר ולשמוח ביחד בכל מקום בעולם. ובעברית. ויש לי מסר מהבמה הזאת לכל אותם שונאי ישראל, אנחנו היהודים והישראלים בחיים לא נכנע לכם".

דבריו החזקים של גולן מייצגים את רוח העמידה האיתנה של ישראלים בפני אנטישמיות בעולם, ואת הנחישות להמשיך לחגוג את התרבות והזהות הישראלית בכל מקום. המופע המשיך כמתוכנן למרות המתיחות מחוץ לאולם, והפך לסמל של ניצחון הרוח הישראלית אל מול שנאה.