סיבוב ז' בגביע: מרמורק עלתה אוטומטית

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

הערב (רביעי) נערכה הגרלת סיבוב ז' של מפעל גביע המדינה בשלב הנוכחי מצטרפות להגרלה גם קבוצות הליגה הלאומית. האדומים מרחובות עלו אוטומטית לשלב הבא ,ככה שחלום לחיצת היד לנשיא עדיין קיימת.

אייל גולן ואילן סגל עם צלחת אליפות ליגה א' עכשיו גם הגביע מתקרב 

בפתיחת ההגרלה, נשלפו ארבע פתקים שקבעו את זהות ארבע הקבוצות שהרוויחו והעפילו אוטומטית לסיבוב ח' ואלו הפועל כפר סבא, הפועל ראשל"צ, הפועל חדרה והפועל מרמורק שכבר תפסו מקום בשלב הבא וכלל לא יצטרכו לשחק במסגרת הסיבוב הקרוב.כאשר בסיבוב הבא מרמורק תוכל לארח קבוצה בכירה מליגת העל ולהעשיר את קופתה בלא מעט מרשרשים במידה ותקבל קבוצה אטרקטיבית כמו מכבי ת"א ,מכבי חיפה וכו'.

ובחזרה לליגה,מרמורק שתתארח בשישי הקרוב אצל הפועל ת"א באצטדיון טוטו עכו בעקבות רדיוס שספגו האדומים מת"א.אי לכך הצליחו האוהדים לארגן אוטובוס  למשחק הליגה שיערך בשעה 15:00 והחל מהשעה 12:00 בצהריים  בכיכר שבזי ימתין האוטובוס לטובת האוהדים המעוניינים ללוות את הקבוצה במסע צפונה.(לטובת אלו שרוצים להבטיח את מקומם בהסעה- יש ליצור קשר עם אחיקם עותמי ) יציאה מתוכננת באזור השעה 12:30

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות