מרגש: משפחה תרמה דובוני החלמה לילדים מאושפזים לזכר סב המשפחה

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

מחמם את הלב: משפחת שגיא תרמה דובוני החלמה לילדים מאושפזים – לזכר סב המשפחה

 

מחווה מרגשת בבית החולים קפלן: משפחת שגיא מראשון לציון נרתמה לעמותת "דובוני החלמה" ותרמה עשרות דובונים לילדים המאושפזים – לזכר נתן ז"ל, אביה של האם נועה.

לאחר פטירת אביה גילתה נועה כי היא בהריון, וכשנולד בנה – החליטה לקרוא לו זיו נתן, על שמו של הסבא האהוב. לכבוד ברית המילה של התינוק, נועה ובעלה ברק בחרו להנציח את זכרו בדרך מרגשת: תרומה לייצור דובונים עבור ילדים המאושפזים במחלקות השונות.

עמותת דובוני החלמה, שפועלת בהתנדבות בבתי חולים בכל רחבי הארץ, חילקה השבוע את הדובונים במחלקת הילדים במרכז הרפואי קפלן. שתי בנותיה של נועה – עמית וירדן – הגיעו בעצמן לחלוק את הדובונים ולפזר חיוכים בין המיטות. גם האחות הראשית, מרינה, קיבלה דובון כמחווה מיוחדת.

משפחת שגיא והעמותה הצליחו, ברגע אחד קטן של נדיבות, להעניק הרבה אור ותקווה לילדים המאושפזים ולצוות שטורח עבורם מדי יום.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות

מדיניות פרטיות

נהל העדפות עוגיות

עוגיות חיוניות

עוגיות אלה חיוניות לתפקוד התקין של האתר ואינן ניתנות לביטול.

עוגיות פונקציונליות

עוגיות אלה מאפשרות למערכת לזכור בחירות שעשיתם ומספקות תכונות משופרות.

עוגיות אנליטיות

עוגיות אלה עוזרות לנו להבין כיצד המבקרים משתמשים באתר באופן אנונימי.

עוגיות שיווקיות

עוגיות אלה משמשות להצגת פרסומות רלוונטיות יותר עבורכם.