ראשי מרמורק ושעריים דנים בשעה זו כיצד בכוונתם לפעול

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

ראשי קבוצות הכדורגל הבכירות בעיר רחובות מקיימים בשעה זו דיון משותף כיצד בכוונתם לפעול לנוכח התקציב הדל שמגיע מהעירייה.

גם וותיקי הרחוב הספורטיבי בעיר התרבות והמדע אינם זוכרים מתי הייתה הפעם האחרונה שהנהלות הכדורגל של מכבי שעריים והפועל מרמורק שיתפו אי פעם פעולה. אולי זה העובדה ,כי דור צעיר תופס היום את מקומם של אנשים בעלי עקרונות האגודות הביאה לכך שלפעמים עדיף לאחד כוחות ,מאשר להתמודד לבד עם הבעיה ואם נקרא לילד בשמו – תקציב הספורט.

גם בשעריים והן במרמורק הביינו את הבעיה לאורך שנים וכבר נמאס להם לצעוק זאב זאב לפני תחילת כל עונה. רק לחדד את האוזן התקציב של מכבי שעריים בליגה א' עומד על 245 אלף שקל ומנגד הפועל מרמורק המשחקת בליגה הלאומית ,שהיא ליגת המשנה זוכה לתקציב של 345 אלף שקל. כל בר דעת מבין שמדובר הבדיחה ואם קבוצת כדורגל רוצה להתקיים מאותם סכומים ,היא חייבת ישועה מצד ספונסרים, אוהדים ,ותרומות.

אי לכך קברניטי המועדונים המובילים בעיר , החליטו לאחד כוחות למטרה משותפת ולפני זמן קצר אחרי שהנושא קרם עור וגידים נפגשו במשרדי מועדון הכדורגל של הפועל מרמורק. אומנם הישיבה החלה באיחור קל,מצד שעריים. אבל יאמר לזכותם שיש להם סיבה מקלה,היות והם סיימו באותה העת את סעודת המצווה לזכרו של יו"ר הקבוצה לשעבר  מוריס שביט ז"ל. אותה ארגן לאחר כבוד הספונסר והבעלים הקודם אלדד פרי ועל כך מגיע לו שאפו.

חדרו של מנכ"ל הפועל מרמורק, אילן סגל ,אינו נחשב לגדול במיוחד אבל על הספות התישבו זה אחרי זה כפיר קירט ואביחי לוי מצד מכבי שעריים שלחצו את ידהם של האחים תמיר וליאור חופי והן את ידו של חבר הנהלת האדומים ,תמיר (האופה) מנצור. כמה דקות אח"כ הצטרף לפגישה גם יו"ר מכבי שעריים,אלי מוזס.

על פניו נראה כי כל משקעי העבר הוסרו מתחת לפני השולחן וכרגע ישנה מטרה משותפת להגדיל את תקציב הספורט כיאה לעיר מתפתחת הנאמדת ב-150 אלף איש.

נכון לכתיבת שורות אלו ,לא ידוע באיזה צעדים ראשונים ינקטו הצדדים ,מאחר ומדובר בפגישה הראשונה של החברים שעדיין מצפים לראות כיצד הדברים יתפתחו בישיבת מועצת העיר הקרובה שתיערך ביום רביעי הקרוב.

בשתי האגודות הסכימו להגיד שהראשונים להיפגע יהיו ילדים במחלקות הנוער של המועדונים ,כאשר הם בטוחים שאותם גורמים ינסו לעשות הכל ,על מנת לא לראות את הנוער מסתובב ברחובות העיר.

גם בנושא המתקנים יש להם בטן מלאה על כך שאף נציג מטעם העירייה לא יצר איתם קשר ומעדכן אותם בנושא.

סגל "הערב נערכה ישיבה במשרדי איצטדיון הפועל מרמורק בין בין עמותת הפועל מרמורק חיים לעמותת מכבי שערים על מנת לאחד כוחות במאבק להצלת עתיד הכדורגל ברחובות.העמותת הסכימו לצאת למאבק ארוך ומשותף למען השגת מטרה זו .הפגישה הייתה מצויינת מוצלחת ועניינית וסוכם על המשך קיום מפגשים אלו ושיתוף פעולה וכל זאת כמנוף להצלחת והצלת הכדורגל בעיר" .

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות