
מטוס הבואינג 787, שנקרא על שם העיר רחובות ינחת מחר בישראל .נצבע בתצורת "רטרו" בדומה למטוסי הבואינג 707 שפעלו באל על בין 1961 ל-1972
אם לא יקרה משהו בלתי צפוי מטוס ה"רטרו" של אל על מטוס הדרימליינר השישי שנקרא על שם העיר רחובות אמור לנחות מחר בשעה 08:45 שעון ישראל בארץ.(שידור ישיר בעמוד הפייסבוק של אל על) .המטוס החדש נצבע בדומה למטוסי הבואינג 707 המיתולוגיים שפעלו בחברת התעופה הישראלית בתחילת שנות ה-60. באל-על החליטו על צביעת המטוס, כחלק מחגיגות ה-70 למדינת ישראל.
צביעת מטוס מטוס הבואינג 787 (4X-EDF) החלה לפני כחודש ולפני שבועיים פורסמו לראשונה תמונות של המטוס ממפעלי בואינג "אוורט" בסיאטל. הצביעה מבוססת על קווי המתאר והצבעים של מטוסי הבואינג 707 שפעלו באל על בין השנים 1961 ל-1972. בחברת התעופה הסבירו כי "מטוסי הבואינג 707 היו מטוסי הסילון הראשונים של חברת אל על ולמעשה פתחו את עידן הסילון בעולם התעופה האזרחית בישראל"
באל על החליטו לצאת למהלך הנוכחי עם קליטת מטוסי הדרימליינרים החדשים בדומה לחברות תעופה רבות בעולם שמקדישים את העיטורים על מטוסיהם לנושאים וסמלים החשובים להם.