מלאכי שאער הצליח בזכות מכשיר הדפברילטור להחזיר לחיים שני אנשים שונים שלבם נדם בתוך ארבעה ימים. שאער "ההתרגשות גדולה, גדולה מאוד! . ה' זיכה אותי להציל שני אנשים תוך זמן קצר".
מלאכי שאער הוא חובש ברשת המתנדבים להצלת חיים של איחוד הצלה ברחובות. לפני שבוע וחצי בערב שבת, טיפל מלאכי באדם שאיבד את הכרתו וליבו נדם. מלאכי לא איבד עשתונות וביצע את המוטל עליו. הוא נתן שוק ממכשיר הדפברילטור של איחוד הצלה ומיד לאחר מכן ליבו של ד' בן ה-32 חזר לפעום.
כאמור,היום זה קרה שוב.שאער נסע להעביר את המכשיר לבדיקה על מנת שיוציאו ממנו פלט שיעזור לרופאים להבין מה קרה ל -ד' הצעיר.
בעת שהגיע למחוז חפצו ודקות בודדות לפני שמסר את המכשיר.. התקבלה קריאה על אדם בן 60 מחוסר הכרה ללא דופק ונשימה.
מלאכי שכבר מתורגל במצבים שכאלו מיד לקח את הציוד הרפואי שברשותו וכן את מכשיר הדפברילטור שלו ורץ לסייע.
מלאכי הגיע לאדון מיד חיבר לו את מכשיר הדפברילטור והחל בפעולות החייאה. לאחר 3 שוקים חשמליים ליבו של החולה חזר לפעום! והוא החל לנשום בכוחות עצמו ופונה לבית החולים להמשך בדיקות וטיפול.
מלאכי שאער מסר: "ההתרגשות גדולה, גדולה מאוד! לדעת שהצלת חיים של אדם היא אדירה. ה' זיכה אותי להציל שני אנשים תוך זמן קצר. אשרינו שזכינו!"
יוני רוטנברג ראש סניף צוות 43 רחובות והסביבה מסר: "וואו, איזה התרגשות. ארגון איחוד הצלה משקיע משאבים אדירים שמקורם בתרומות, בהגדלת מערך המתנדבים בעיר רחובות ובארץ בכלל. אין ספק שהחזון של ארגון איחוד הצלה מתגשם. אני נמשיך לפעול למען תושבי רחובות והסביבה וכבר בתקופה הקרובה יגיעו 10 מכשירי דפברילטורים נוספים לעיר רחובות והם יחולקו למתנדבים. כאן ההזדמנות לומר תודה גדולה למלאכי על כלל פעילותו למען הצלת חיים בעיר וכמובן להנהלת ארגון איחוד הצלה על השקעת המשאבים בעיר!"